EKSTRATERESTRIJALNO ISKUSTVO – KO SU I ŠTA SU VANZEMLJACI
Balkan Trip

Odgovor nam daje Boško Kozarski, autor emisije “Kulturista – idite na Rtanj u potragu za vanzemljacima. A ko su oni?

“Mene je put ovde naveo zarad susreta s ljudima koji se sa Rtnja nisu vratili, već su ostali da žive tu kao pravi rtanjski vanzemljaci”, objašnjava boško ovu posebnu felu.

O Rtnju postoji mnogo priča koje ovu planinu čine magičnom i uvek popularnom među turistima i avanturistima. Neke priče imaju svoj koren u istini dok su neke samo legende, a možda i nisu. Boško nije želeo da se bavi nagađanjima već se uputio pravo na ovu misterioznu planinu kako bi od zemaljaca, vanzemljaka i vanzemaljaca dobio odgovore na nerazjašnjena pitanja.

Na ovom putu, otišao je do drevnog izvorišta energija i dobio neverovatne savete od travara koji ima i jedan poseban umetnički talenat – glumu. Ko zna, možda je i vanzemaljac koji zna da glumi da je zemljanin. Na Rtnju je sve moguće.

On mu je otkrio čudotvorne moći trave iva govoreći: “Trava iva od mrtva pravi živa.”

Sve u svemu, Boško nije zvanično naleteo ni na koga ko nije s ove planete, ali je na kraju svog putovanja naišao na meštanina, poi menu Dragan Šou, koji ima vrlo interesantnu teoriju o nastanku naše planete i civilizacije.

Boško ga je okarakterisao sledećim rečima: “Dragan Šou je još jedan zanimljiv kamenčić rtanjskog mozaika.”

Dragan je svoju priču samouvereno argumentovao, a na vama je da OVDE  procenite ima li u tome istine.

Ukoliko posle ovih ekstraterestrijalnih iskustava ostanete na ovoj planeti predlažemo vam da petkom u 14:30 pratite emsiju “Kulturista” na Balkan Tripu, kao i ostale emisije o Srbiji i Balkanu koje vam nudi telekomova mreža kablovskih kanala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading