ČOVEK KOJI JE UPOZNAO BRANISLAVA NUŠIĆA – Čuveni pisac je još uvek živ?!
Balkan Trip

Nakon obilaska Ivanjice i okoline, Boško je imao zakazan sastanak sa gradonačelnikom Ivanjice, koji je samo tri dana godišnje na ovoj poziciji. Da, dobro ste pročitali.

 

Reč je o glumcu Milanu Milosavljeviću koji na festivalu Nušićijada preuzima ulogu gradonačelnika, a i ulogu pisca po kom ovaj festival i nosi ime – Branislava Nušića koji mu je uz ručak ispričao kako je jedan stranac živeo u ubeđenju da je on zaista Nušić, a ne glumac.

„Kad sam prvi put došao u Ivanjicu vlasnik hotela je bio Šveđanin koji se zabezeknuo kad me je video ovako u kostimu“, prepričava glumac svoju anegdotu, „ja se pozdravim sa njim, kažem ja sam Branislav Nušić. Kaže on – oh, very nice! I upozna me ko Branislava Nušića.“

I tako, što se tiče Šveđanina, on je upoznao Nušića lično, sve dok do njega nije došla tužna, a i malo zastrašujuća vest, da taj čovek nije živ preko osam decenija.

„Novinarka je tog Šveđanina pitala da li zna ko je Branislav Nušić, on je rekao – jutros sam ga upoznao. Gospodine, vi ste pogrešili. On je umro. Rekla mu je novinarka. Kad je skočio čovek - kad je umro?!“ Prepričava Milosavljević ovu zaista nušićevsku scenu u stvarnom životu.

ČOVEK KOJI JE UPOZNAO BRANISLAVA NUŠIĆA – Čuveni pisac je još uvek živ?!

Balkan Trip

 

Nastavak ove anegdote možete odmah pogledati OVDE, kao i šta je još sve Kozarski otkrio u Ivanjici.

Ukoliko vam se dopala ova emisija, preporučujemo vam da pogledate i druge na telekomovoj mreži kablovskih kanala. Ko zna, možda tamo sretnete još neku živu legendu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading