RAZOTKRIVEN PREVARANT Lažni Žika Todorović zamalo opljačkao naivnu ženu!
Foto: Ataimages

Glumac Srđan Žika Todorović danima je u centru skandala nakon što se pojavila vest da je tražio novac od svojih prijatelja na Fejsbuku, o čemu je Alo! prvi pisao.

RAZOTKRIVEN PREVARANT Lažni Žika Todorović zamalo opljačkao naivnu ženu!

Foto: ATA Images

 

 

Spornu objavu „Osam somića do sutra da se uplati, treba mi na zajmić, ima li ko?“ Todorović je u ekskluzivnoj izjavi za Alo! negirao da je napisao, jer, kako je rekao, nikada nije imao profil na Fejsbuku.

Kako Alo! saznaje, taj profil vodio je nepoznati muškarac koji se predstavio kao glumac, a koji je razotkriven nakon što se jedna žena javila da mu pomogne. Alo! je došao u posed njihove prepiske, u kojima prevarant navodi da mu od traženih osam fali još 3.000 dinara kako bi platio uslugu šlep-službi.  

Međutim, situacija joj je postala sumnjiva kada je prevarant umesto svog dao žiro-račun drugog lica tvrdeći da je to drug koji se nalazi pored njega.

Žika Todorović

Alo

 

 

Taj nesmotreni potez probudio je crva sumnje u ženi koja se potom obratila Todoroviću i na Instagramu, jedinu društvenu mrežu na kojoj glumac ima profil. Žika je u prepisci s njom negirao da ima Fejsbuk profil, što je i javno objavio, nakon čega je ona odustala od namere da pomogne.

Međutim, njena prepiska sa lažnim Žikom se nije tu završila, tim pre što je uporni prevarant nastavio da joj traži novac za šlep.

- Šta se dešava, otkazao sam maločas čoveku kada si javila da ćeš da nas poguraš?! Stojimo od dva popodne tamo - nizao je poruke prevarant, na šta je kao odgovor dobio skrinšot Žikine Instagram objave.

Videvši da je razotkriven, lažni Todorović blokirao je svoju neuspelu žrtvu, a potom je obrisao profil s Fejsbuka.

BONUS VIDEO:

PRONAĐEN MRTAV PRE 20 GODINA U IZNAJMLJENOM STANU, A NJEGOVA FOTKA S DRAGANOM MIRKOVIĆ JE HIT NA INTERNETU Iza njih niko nije primetio ovu pevačicu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading