OTKRIVENA ŠOK PROŠLOST ŽIKE TODOROVIĆA Niko nije smeo da pisne o ovome, dugo se skrivalo!
Printscreen

Mada je mlađim generacijama teško u to da poveruju, jer ga poznaju isključivo po novim ostvarenjima na kojima je u zreloj dobi radio, ali nepobitna činjenica je da je Srđan Žika Todorović svojevremeno, tokom mlađih dana, tok je još svirao bubnjeve u bendu Ekatarina Velika, bio pravi zavodnik i magnet za žene.

Devojke su sanjale samo da ih zagrli i poljubi a bilo je i onih koje su mu posvetile ceo život i bile spremne zbog njega apsolutno na sve ustupke.

Printscreen

 

Jedna od takvih žena je poznata voditeljka, Suzana Zlatanović, koja je karijeru gradila pod nadimkom Luna LuLuna Lu.

Naime, ona je u redovima ispisanim sopstvenim rukama opisala do detalja vezu sa glumcem, a počela je tako što je prepričala novogodišnu noć i momenat kada su se među njima javile varnice.

– Tada je “rejv Barbika” poželela da joj Božić Bata ili Deda Mraz donese ljubav upakovanu u srebrnu foliju bez mašne. I tačno u ponoć ispunila mi se želja. U momentu kada su svi podigli ruke u vazduh slaveći dolazak najluđe godine koju je nas pedeset proživelo u snoviđenju sajber tehno hevena Srbije 1995. pogled mi je slučajno pao na njega i namerno na njemu ostao prikovan. On je bio Srđan Žika Todorović, tinejdžerska zvezda i nesvakidašnje talentovan bubnjar koga znam ceo život. Osmehnuo se poput dečaka i Luna Lu se zaljubila. Šest meseci kasnije, na Adi Bojani, na desetodnevnom čil autu, u pauzi rejvovanja, ja sam u njegovom apartmanu uz sedmostruki kampari pokušavala i sebi i njemu da objasnim da ja više ne mogu da trpim njegovo odbijanje i da odlazim u zagrljaj drugom, mlađem, višem, snažnijem, uzbudljivijem mladom ratniku koji je najlepše na svetu i u cugu izvodio 150 sklekova na pesnicama. Stigla sam da poljubim tog slatkog dečaka, pet godina starijeg od mene, sa sklonošću ka dugim ćutanjima, koketiranju sa džepnim venerama jakih listova, višesatnom vind surfovanju, višednevnom buljenju u TV ekran i višemesečnim izolacijama - počela je priču Luna Lu pa otkrila da je Žikina rečenica “A taman sam se navikao na tvoj parfem” bila presudna da sa njim otpočne vezu, a po povratku u Beograd i zajednički život.

Printscreen

 

Prisetila se bivša devojka Žike Todorovića da je zbog njega učila da kuva, ali i da se po njegovoj željji odrekla štikli, minđuše u nosu, na kraju krajeva Lune Lu, koja mu se nije dopadala.

- U stanu kod Kalenić pijace pustili smo i uzgajali našu ljubav nemogavši da verujemo da tako različiti i neprivlačni jedno drugome ipak živimo naš život. Ja sam se trudila da kuvam, on se trudio da pojede to što spremim. Njegov rokenrol kružok me je lagano prezirao i optuživao me prećutno da sam ja kriva za Srđanovo naglo interesovanje za tehno i gubitak interesa za klasičnu ritam sekciju nazvavši me Joko Ono, a moj artificijelni & pop krug prijatelja prezirao je njegovo nemaštovito odevanje sastavljeno od farmerki, starki i dukseva, njegovu visinu, tačnije nizinu, tvrdeći kako me on nije dostojan i kako je on prema meni ono što je Žarko Dančuo bio prema Daliborki Stojšić. Uprkos svemu, naša velika ljubav je opstajala, i mi smo postali Suzuki i Srđko. Luna Lu je bila višak, on je nikada nije voleo i smatrao je da moje medijsko angažovanje treba da polako umine. Bio je dovoljno slavan za oboje, ali ja isuviše ekscentrična za njegov ukus, pa je trebalo postepeno zameniti svu tu unikatnu srebrninu, tigreće motive i lak za patike, farmerke i obavezno kačket koji treba da sakrije srebrni preliv. Minđuša u nosu je bila višak, ona je prva otpala. A ja sam ga volela i bila spremna da se manem štikli i glamura, zauvek. Bio je to najlepši deo naše ljubavne priče - kazala je Suzana pa priznala da je razlaz bio neizbežan i da su toga oboje bili svesni.

KAO KIM KARDAŠIJAN Andreana raspametila oblinama, pa se pohvalila muškarcem za kojim lude sve žene (FOTO)

Komentari (1)

Loading
Glasnogovornik

31.01.2023 15:38

Ukusi su zaista cudni.Da nije sin legendarnog Bore,bio bi perac prozora.Ovako su mu sva vrata bila i ostala otvorena.Da se ne lazemo!