DOŽIVEO SAM DA ME SIN ZOVE TATA Potresna ispovest Žike Todorovića o smrti deteta
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Sin glumca Srđana Žike Todorovića iznenada je preminuo u snu pre nekoliko godina.

Mališan je preminuo od takozvanog sindroma iznenadne smrti, a Žika je samo jednom za medije ispričao kako se nosi sa teškim gubitkom.

- Ja svaki dan gledam njegove slike i ljubim ga i gledam te neke snimke na mobilnom telefonu. Evo sad je bilo pet godina... Prošlo... Pet i po godina je sad kad dajem ovaj intervju. Još uvek nisam stao na noge - rekao je Žika u jednoj emisiji  i ispričao kako je došlo do tragedije:

- Stavili smo ga na popodnevno spavanje, pustili smo ga pola sata duže i već je bilo kasno, bio je plav. Kad je došla hitna pomoć uradili su sve, ali doktorka je rekla da je prekasno - rekao je glumac i dodao:

- Slučajna iznenadna dečja smrt! To se zove kad dete umre u snu i obično se dešava deci od tri do pet godina. Naravno, radili su, kako se kaže ono kad gledaju krv da li je od nečega umro? I nisu našli ništa. I onda kad ne nađu ništa stave pod 'SIDS'. To je zvanična bolest koja postoji u Americi. Ja sam pričao sa nekim američkim parovima kojima je isto dete umrlo od SIDS-a. 'SIDS' - neobjašnjivo, zašto? Ili na srpskom 'Slučajna dečja iznenadna smrt, a taman je postao dečak i počeo da me zove tata - otkrio je Srđan na Una TV.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading