Žika
Foto: Printscreen/Printscreen

Srđan Žika Todorović od tinejdžerskih dana važi za velikog šmekera i zavodnika. Međutim, iako je večiti zaljubljenik u rokenrol, ipak je našao ženu svog života i skrasio se uz prelepu suprugu Anu.

Ana se ne pojavljuje često u medijima, te je javnost retko kada može videti pored proslavljenog glumca. Međutim, Žika je svojevremeno objavio fotografiju na kojoj uživa sa svojom lepšom polovinom na obali pokraj mora.

- Ana, Vanja i ja - napisao je kratko Srđan Žika Todorović pored fotografije koja je nastala u zalivu Bigova kod Kotora.

Davnih dana njegov otac, glumac Bora Todorović, sazidao je kuću na Crnogorskom primorju. Kada požele da se sklone od Beograda i odmore od poslovnih obaveza, Srđan i njegova supruga potraže mir na ovom lepom mestu na južnom Jadranu.

Popularni glumac na plažu je poneo gitaru, te je nesumnjivo da je to bio dan za pamćenje.

Todorović se, međutim, jednom prilikom pojavio sa Anom na jednom javnom događaju pre četiri godine, a to je Festival glumačkih ostvarenja.

- Moja Anči i ja. Niš. Festival glumačkih ostvarenja 2018 - napisao je glumac u fotografiju na kojoj je evidentno koliko su srećni i spokojni zajedno.

SKANDAL GODINE Bugarska pevačica pokrala Eminu Jahović, ovo su svi detalji!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading