Italijani ga cene: Sergej Milinković Savić
profimedia
Italijani ga cene: Sergej Milinković Savić

profimedia

Italijani ga cene: Sergej Milinković Savić, Foto: profimedia

Milinković-Savić će se, saznajemo, naći na draftu zbog "proste logike"!

- Ako je Srbin toliko skup, a Juventus je za njega ponudio 100 miliona evra, onda je nemoguće da je u pitanju fudbaler! Da se ne lažemo, imala je Srbija i boljih fudbalera od njega, ali nijedan nije procenjen na takvu difru. To logično znači da je u ptanju greška, odnosno da se radi o košarkašu. Uvereni smo da će Sergej odlično proći na draftu i da će opravdati visokupoziciju koju će sigurno imati. Jokiću, Bogdanoviću, Bjelice, Teodosiću, Marjanoviću i ostali Srbi u NBA... Stiće vam opasna konkurencija - rekao je za "Alo!" izvor iz vrha najjače svetske košarkaške lige.


EKSKLUZIVNO!

Evo zašto je Vlada Crne Gore uklonila "prosrpski bilbord"!

Bilbordi u Budvi

instagram

Bilbordi u Budvi, Foto: Instagram

Predsednik Vlade Crne Gore Duško Marković izjavio je, povodom bilborda koji su se pojavili u Budvi, a na kojima se slavi dolazak srpske vojske u taj grad 1918. godine, da Vlada Crne Gore neće dopustiti "pokušaje prekrajanja istorije", i ocenio je to kao "atak na državu".

Kako "Alo!" saznaje od izvora bliskih vrhu crnogorske vlasti, bilbordi koje su postavile budvanske vlasti, a na kojima se slavi "oslobodilački ulazak srpske vojske 1918. godine u Budvu, na Mitrovdan”, napravili su problem autorima udžbenika istorije, što je i dovelo do brze reakcije Vlade Crne Gore.

- Ovo je zaista nedopustivo! Taman smo ušli u NATO, napravili veliki korak u evrointegracijama, povećali cene suncobrana i ležaljki za narednu turističku seznu, a onda ovako nešto da nam se desi! Autori udžbenika istorije za narednu školsku godinu su baš lepo uklopili priče o srpskoj okupaciji Crne Gore od 1918. do 2006. kada smo taman namakli neophodnu većinu za proglašenje nezavisnosti, i onda da nam se ovo desi! E, pa, neće moći! Nemamo mi ništa protiv da Srbi, kao dojučerašnji agresori, ostavljaju svoje pare na našem moru, ali to mogu da rade samo pod našim uslovima! A to je da suncobrane i ležaljke plaćaju 20 evra na dan! Ako na to pristanete, bićete nam omiljen agresor. Eto, to je ono što će pisati u nekim budućim udžbenicima istorije za dvadesetak godina, a što je akcija u Budvi pokušala bezuspešno da uruši - otkriva naš izvor.


ZASLUŽENO!

FIFA dodelila Trampu trofej za fej-plej!

Donald Tramp

EPA/Mike Theiler

Donald Tramp, Foto: EPA/Mike Theiler

Svetska fudbalska federacija dodelila je predsedniku SAD Donaldu Trampu trofej za fer-plej!

Kako javljaju belosvetski mediji, Tramp je ovo priznanje zaslužio zbog - napada na Siriju!

- Predsednik SAD Donald Tramp jeste, kao i brojni predsednici te države pre njega, bombardovao neku zemlju, ali to je učinio na drugačiji, gotovo sportski način. On je, naime, obavestio Ruse i Sirijce šta će, gde i kada napasti, pa su obe strane na kraju mogle da proglase pobedu. Pošto je u pitanju klasični fer-plej, nismo imali drugog izbora do da mu dodelimo ovo priznanje, ali na tome nećemo stati! Predložićemo gospodina Trampa i za Nobelovu nagradu za mir, pošto je ovo bilo jedno zaista predivno bombardovanje, u kojem nije bilo civilnih žrtava - navodi se u saopštenju FIFA povodom dodele ovog trofeja.

 

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!