Sergej Trifunovic
Foto: Printscreen/Printscreen

Trifunović je priveden oko 20 sati na Voždovcu i to nakon što je, kako se sumnja, od poznanika kupio drogu.

Prema rečima izvora lista Informer, uhapšen je i muškarac koji je bio u društvu Sergeja Trifunovića, a za koga se sumnja da mu je prodao nekoliko paketića marihuane.

"Tom prilikom kod njega je nađena izvesna količina narkotika koja je prilikom akcije hapšenja i zaplenjena", tvrdi izvor.

Sergeju Trifunoviću i njegovom poznaniku je određeno policijsko zadržavanje.

Glumac je krajem prošle godine priveden u Splitu nakon prijave građana kojima je smetalo ponašanje njegovog psa. Slobodna Dalmacija je tada prenela da je Sergej "vređao i omalovažavao pripadnike splitske policije, nakon čega je priveden". Prijavljen je zbog dva dela, držanja životinje bez nadzora i vređanja policijskih službenika.

Sergej Trifunović je nedavno verio devojku Isidoru, koja je govorila o njihovoj vezi. "Dogovor je da se ne oglašavamo za medije. On je zahtevao to, ali naravno ja ću Vas uvek ispoštovati. Šta da Vam kažem. Presrećna sam. Presrećni smo oboje. Jako mi je lepo. Uživamo".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
boki

19.04.2024 06:57

Dali javne licnosti ce biti kaznjene za njih nevaze zakoni kao sto su estrsda glumci kada ce prr zakonom svi gradsni jednako odgovarati

Ludobrate

19.04.2024 07:00

Dali ima neko iz takozvane opozicije da se ne drogira