lisice
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Prema informacijama Telegraf.rs, incident se dogodio 31. marta u večernjim časovima, nakon što je muškarac započeo svađu, a potom se neprimereno ponio prema grupi prijateljica.

- Prvo ih je verbalno zlostavljao, zatim im pokazao polni organ, a nakon toga je fizički nasrnuo na njih, zadajući udarce po glavi i telu. Sve tri su pretrpele povrede, ali nijedna nije zadržana u bolnici - rekli su izvori upućeni u događaj.

Nakon isteka policijskog zadržavanja od 48 sati, na osnovu naloga Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, M.C. je danas doveden na saslušanje pred tužioca.

Portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, Vladimir Stanojević, izjavio je da je ova pravosudna institucija predložila određivanje pritvora osumnjičenom na period do 30 dana.

- Optužen je za krivična dela nasilničko ponašanje i seksualno uznemiravanje. Nakon što se završi veštačenje telesnih povreda oštećenih, odlučićemo o daljoj kvalifikaciji dela. Predložili smo pritvor do 30 dana, o čemu će sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Nišu doneti odluku - objasnio je Stanojević.

Saznaje se da su, pored telesnih povreda, devojke pretrpele i ozbiljnu traumu zbog neopravdanog napada, koji je bio rezultat neuzvraćene i nepoželjne pažnje kojom ih je muškarac zasipao.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading