JA KO U ZATVORU, ČEKAM DA MI SUDE! TEBE MI KUDE Zijad Nurković brutalno likvidiran pred trudnom verenicom, ona se sada oprostila od škaljarca potresnim rečima (FOTO)
Foto: Alo ilustracija M.J.

Nepoznati napadač, podsetimo, tog 19. aprila 2019. Nurkoviću je prišao dok je bio sa porodicom u automobilu i izrešetao ga naočigled atraktivne crnogorske blogerke i deteta. Scena je bila jeziva, jer je napadač hladnokrvo prišao kolima i ispalio kišu metaka na "škaljarca". Kolima Hitne pomoći prevezen je u lokalnu bolnicu gde je kasnije i preminuo. Vasilisa i dete su prošli bez povreda, a za napadačem se i dalje traga. Sumnja se da je Zijad još jedna žrtva rata klanova iz Kotora.

- Napadač nakon što je ispalio vatru, pobegao je u nepoznatom pravcu, a Vasilisa je počela da vrišti i doziva pomoć. Zijad je sedeo za volanom i glava mu je pala na volan nakon hitaca. Krv je lila niz njegovo lice, a ruke su mu takođe, bile krvave. Scena je bila jeziva - podseća izvor.

Povodom četvrte godišnjice, kao i svake prethodne, atraktivna Crnogorka se oprostila od svog ubijenog supruga na društvenim mrežama gde je objavila niz fotografija i video-zapisa na kojima se Zijad smeje i uživa sa porodicom.

- "Bićeš najbolja mama na svetu." A ti ćeš zasigurno biti najhrabriji heroj bajke koju ću pričati svojoj ćerki kad krene na spavanje. Volim te zauvek - napisala je u prvoj objavi Vasilisa, dok je drugu i treću objavu pratila pesma Dina Merlina "Lelo".

- Koliko godina je prošlo, a još me nije pošlo. Vuk samotnjak sam posto i dan danas ostao, Lelo. Sve reke teku prema moru, a ja ko u zatvoru, čekam da mi sude, tebe mi kude, Lelo - stihovi su pesme koji dalje glase:

- Lelo, ti ne znaš, Lelo, da ranjen sam. Lelo, u srce baš. Lelo, zar me sada ostavljaš.

Jeziva nesreća u Zemunu - Alo.rs

Sledeća objava bila je na jahti gde se vidi kako bračni par uživa u plovidbi, a pesma koja je pratila video-zapis na kome Zijad upravlja kormilom i smeje se, dok Vasilisa s prijateljima uživa na pučini je od Đorđa Balaševića "Uspavanka za dečaka".

- Pričaće ti jednom možda, kako sam ja bio... Štošta, pile moje, pače moje malo. Mudrovaće, badavani kad me nema da se branim, da sam blizu ne bi im se dalo. Pričaće ti o plovidbi ti što sidro nisu dogli - glase stihovi poznate pesme.

- Pričaće ti jednom svašta. Boljima se teško prašta, pile moje, pače moje malo. Silni miševi u boci javiće se ko svedoci.

Crnogorska blogerka objavila je i jednu zanimljivu fotografiju svog ubijenog muža koji pozira pored table Korleone, malog naselja na Siciliji u Italiji, poznatog kao mestu gde je rođen vođa mafije Salvatore Rina. Mesto je potom postalo poznato i po mafijašu Vitu Andolinu koji je emigrirao iz njega, pa je nazvan Vito Korleone, koji u čuvenom mafijaškom filmu "Kum" posećuju nekoliko puta Korleone.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading