''KO JE MINISTAR POLICIJE KAD JE BIO OBJAVLJEN RAT MAFIJI?'' Belivuk i ''Mesar'' se plašili da će im Aleksandar Vulin konačno stati na put
Foto: Alo.rs

Suđenje Veljku Belivuku, Marku MIljkoviću i njihovom kriminalnom klanu optuženom za sedam svirepih ubistava, otmice, silovanje, trgovinu drogom i druga krivična dela, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Ustaničkoj ulici.

OTAC OBAVEŠTAJCA IZ UKRAJINE NA SUĐENJU U NIŠU: "Novac pronađen u kolima sina pozajmio sam zbog pokretanja TV kanala"

Pretres je nastavljen ispitivanjem okrivljenog-saradnika Tužilaštva za organizovani kriminal (TOK) Bojana Hrvatina, donedavnog člana ove grupe, koji se na saradnju s pravosudnim organima odlučio u zamenu za smanjenje zatvorske kazne.

Tokom Belivukovog ispitivanja Hrvatina pomenuta su imena dvojice političara, tadašnjeg odlazećeg i novopostavljenog ministra unutrašnjih poslova. Nebojše Stefanovića i Aleksandra Vulina.

''KO JE MINISTAR POLICIJE KAD JE BIO OBJAVLJEN RAT MAFIJI?'' Belivuk i ''Mesar'' se plašili da će im Aleksandar Vulin konačno stati na put

Foto: Alo.rs

 

Imajući u vidu da je negde baš u to vreme objavljen odlučujući obračun države sa mafijom, kada novi ministar MUP-a Vulin stupa na dužnost, strah kriminalnih struktura da će im se stati na put jednom za svagda i da će pred sudskim organima odgovarati za svoja zlodela, najbolje se dala naslutiti tokom današnjeg pretresa i odgovora okrivljenog-svedoka Hrvatina na pitanja vođe mafijaškog klana koja su se ticala čelnih ljudi bezbednosnih struktura.

Belivuk se obratio Hrvatinu: ''Spomenuo si kako sam ja rekao Milošu Budimiru, a on tebi preneo da se odustaje od Trajka dok ne prođu izbori. Da vidimo da li će Stefanović ostati ministar policije, ako ne ostane da pakujemo kofrere. Da li je ostao ministar policije?''

Hrvatin: ''Tada jeste''.

Belivuk: ''Ko je ministar u trenutku kada se objavljuje famozni rat mafiji?''

''Negde u tom periodu dolazi Vulin'', odgovorio je Hrvatin i istakao: ''Ti si bio dosta uznemiren zbog tih natpisa'', misleći na naslove i članke u štampanim i elektronskim medijima.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading