ZVICEROVE KRTICE ŠKALJARCE GUŠILE I PRŽILE STRUJOM Novi dokazi protiv "prljavih" policajaca koji rade za kavački klan!
Foto: privatna arhiva/Libertas press

Pripadnici Odseka za posebnu operativnu podršku Uprave policije u Crnoj Gori, među kojima je i uhapšeni tajni agent Petar Lazović, kako prenosi portal Libertas, vršili su stravičnu torturu nad osumnjičenima koje su privodili.

Taj portal objavio je juče fotografije mučenja, a sada je utvrđeno da se na njima nalaze Miloš Marković i „škaljarac“ Jovan Mrvaljević.

Lazović je, podsetimo, osumnjičen da je bio blizak kavačkom klanu i vođi Radoju Zviceru, a iz njihove komunikacije zaključuje se da je tortura vršena nad osobama za koje se sumnjalo da su bliske „škaljarcima“.

„Oni su navodno otimali ljude i držali ih u svojim štek stanovima, tukli ih, stavljali pištolj u usta, mučili ih strujom, gušili ih, pretili im i omalovažavali ih i prema njima nečovečno postupali“, piše ovaj portal, i dodaje da je imao uvid u poruke u kojima su o svojim „junačkim dostignućima“ obaveštavali Zvicera, Darka Šarića, kao i Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Kako se dalje navodi, Mrvaljević je bio skoro nasmrt pretučen, a prema rečima njegove advokatice, zahvaljujući lekarima ostao je u životu.

- Mrvaljević, rodom iz Nikšića, hapšen je poslednji put zbog sumnje da je učestvovao u planiranju atentata na vođu kavačkog klana Slobodana Kašćelana, ali i Veljka Belivuka - podseća naš izvor.

U komunikaciji presretnutoj preko Skaja 30. decembra 2020, koju je Libertas pres objavio, vidi se da je Petar Lazović o svemu obaveštavao Zvicera.

Lazović: „Odoh ja i ako ne znaju, da probam malo na strah.“

Zvicer: „Milo i Mrva su bombaši, hapsi to odma.“

Zvicer: „A imao sam ih.“

Lazović: „A ovaj mi umire, pi.“

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading