EKSKLUZIVNO! Uhapšeni Stefan dobio 500 evra da ubije Eskobara! Nalogodavac mu obećao i OVO! (FOTO)
Foto: Alo/Društvene mreže

Stefan Z. (28) iz Lebana i Luka V. (26) iz Kraljeva uhapšeni su u subotu zbog sumnje da su ubili Ranka Radoševića (54) iz Nikšića, zvanog Eskobar, na benzinskoj pumpi u Rušnju. Kako Alo! saznaje, Stefan Z. je navodno za zločin dobio svega - 500 evra.

Izvor našeg lista navodi da je nalogodavac jednom osumnjičenom dao 500 evra pre ubistva, ali mu je obećao da će mu po završetku posla dati 100.000 evra.

EKSKLUZIVNO! Uhapšeni Stefan dobio 500 evra da ubije Eskobara! Nalogodavac mu obećao i OVO! (FOTO)

Foto: privatna arhiva

 

- Stefanu je stigla kesa s pištoljem uz poruku: „Kad ga rokneš, dobijaš još 100.000 evra“. Ipak, policija je dva dana posle zločina otkrila da se osumnjičeni kriju u stanu na Novom Beogradu, nakon čega je krenula u akciju. Nakon što su uhapšeni, kod njega je nađeno tih 500 evra, koje nije stigao da potroši - navodi naš izvor.

Žižić likvidiran po istom modelu

Ubistvo Ranka Radoševića podsetilo je na model po kojem su ubijeni vlasnik kafića Luka Žižić (38) u Bloku 44 na Novom Beogradu, i to pred brojnim gostima. Na Žižića i Radoševića ispaljena je kiša metaka, ali su kobna bila poslednja dva, koja su završila u glavi. Interesantna je činjenica to što je zbog ubistva Žižića uhapšen Stefan M. (23), koji je iz Kraljeva, baš kao i osumnjičeni za likvidaciju Radoševića. Inače, za ubistvo Aleksandra Šarca, člana pljačkaške bande „Pink panteri“, osumnjičen je Lazar Ilić (23), takođe Kraljevčanin.

Kako saznajemo, pucači su odabrani još dok su bili zajedno u zatvoru, a plan zločina kovali su putem kriptovanih mobilnih telefona.

- Oni su se upoznali dok su robijali zbog više krivičnih dela. Po izlasku, ostali su u kontaktu i aktivno su se družili. Kasnije su preko posrednika stupili u kontakt s nalogodavcima na aplikaciji Skaj. Oni su ih unajmili za ubistvo Radoševića i dali im rok od nekoliko meseci da se pripreme - dodaje naš sagovornik.

EKSKLUZIVNO! Uhapšeni Stefan dobio 500 evra da ubije Eskobara! Nalogodavac mu obećao i OVO! (FOTO)

Foto: Alo!

 

Podsetimo, zločin se dogodio u četvrtak, oko 11 sati, u kafiću na benzinskoj pumpi u Rušnju, dok je Radošević, inače vođa nikšićkog klana i bliski saradnik „škaljaraca“, pio kafu. Napadači s hirurškim maskama i kapuljačama na glavi uleteli su u kafić i ispalili pet hitaca u telo Radoševića, a zatim ga dva puta overili u glavu.

EKSKLUZIVNO! Uhapšeni Stefan dobio 500 evra da ubije Eskobara! Nalogodavac mu obećao i OVO! (FOTO)

Alo!

 

Posle 48 sati potrage, uhapšeni su Stefan Z. (28) iz Lebana i Luka V. (26) iz Kraljeva zbog sumnje da su pucali na Radoševića. Lisice su stavljene i maloletnici (17) zbog sumnje da je saučesnik.      

Kako saznajemo, Radošević je navodno važio za jednog od glavnih distributera droge za škaljarski klan, zbog čega je stekao veliki broj neprijatelja i suparnika.

Čitulja za Eskobara:
Sahrana na Orlovači

Ranko Radošević biće sahranjen danas u 14 sati na beogradskom groblju Orlovača. Porodica ubijenog Radoševića objavila je čitulju u beogradskim medijima, u kojoj obaveštavaju prijatelje i rodbinu o vremenu i mestu sahrane.

- Obaveštavamo rodbinu i prijatelje da je naš dragi Rano Radošević iznenada preminuo 9. marta u 54. godini. Sahrana će se obaviti u ponedeljak, 13. marta u 14 sati na groblju Orlovača. Opelo počinje u 13.30 sati. Porodica prima saučešća u Hramu Sv. Prokopija od 11.30 sati. Ožalošćena porodica - navodi se u čitulji.

Podsetimo, Alo! je na portalu objavio ekskluzivni snimak na kojem se vide dvojica ubica s kapuljačama i hirurškim maskama na licu.

Ubistvo Ranka Radoševića naručili su navodno vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegova desna ruka Nikola Vušović, zvani ludi Džoni, koji je šef vračarskog klana. Motiv je sukob oko prodaje narkotika. 

EKSKLUZIVNO! Uhapšeni Stefan dobio 500 evra da ubije Eskobara! Nalogodavac mu obećao i OVO! (FOTO)

Alo!

 

- Radošević je predstavljao ozbiljnu konkurenciju suprotstavljenoj bandi. Zvicer i Vušović su ovim ubistvom navodno hteli da pošalju poruku Radomiru Bobanu Baćoviću, koji je zvanično preuzeo rukovodstvo nad škaljarskim klanom - naveo je ranije izvor Alo!.  

Inače, Radošević je brutalno ubijen tačno pola godine od likvidacije šefa „škaljaraca“ Jovana Vukotića u Istanbulu i sumnja se da je upravo njegovo ubistvo naručio Radoje Zvicer.  

Maloletnici pritvor
zbog saučesništva

Maloletnica (17), koja je uhapšena s dvojicom ubica, saslušana je juče u tužilaštvu, posle čega joj je određen pritvor do 30 dana. Ona se tereti za krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu i nedozvoljenu proizvodnju, držanje i promet oružja i eksplozivnih naprava.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading