NAPETO U SUDNICI Lalić nastavlja da šokira: Brisali smo snimke sa kamera na stadionu Partizan
Foto: Vladimir Marković

Miljković nastavlja sa ispitivanjem Lalića

Miljković: Da li Laliću znate iz kog je stana Igor Mitić navodno opserviorao kavački klan?

Lalić: Stan u Humskoj, poslednji sprat, stan iz kojeg može jedino da se vidi deo našeg bunkera. Nismo uspeli da utvrdimo na koji način je opservirao. Imali smo informacije da kada vi Miljkoviću sednete u neki kafić ili restoran krenu u realizaciju napada, imali smo informaciju da su likvidatori spremni.

Lalić navodi kako su u nekoliko navrata brisali snimke sa kamera na stadionu Partizana, kako se ne bi saznalo ko je sve dolazio i šta su unosili u tzv. bunker.

Lalić ističe i da je Dejan Lazarević uspeo da "reši" snimke na kojima se vidi trenutak otmice Mitića, na Dedinju kod američke ambasade. Dejan Lazarević je to uspeo jer on živi u tom kraju, tako mu je, kako je naveo, rekao Miljković.

Lalić: Ja nemam ništa protiv tog čoveka, pričam samo o stvrima koje sam čuo. Ovo nije nikakva zla namera

Miljković: Zlonameran si, ali dobro

Lalić: Interesuje me koja je uloga ekipa koje su oko stadiona, da li su oni trebali da nas likvidiraju

Goran Abdulov osuđen za ubistvo Marka Radovića - Alo.rs

Miljković: Oni su samo opservirali

Lalić: Ko im je bio glavni

Miljković: Lazar Vukićević je bio u kontaktu sa Miletom kapetanom, pretpostavljam da je njega obaveštavao. Aleksandar Šarac je isto bio na vezi sa Kapetanom. Ne znam da li su bili u kontaktu i sa Jovanom Vukotićem.

Ovaj optuženi je sa Tužilaštvom za organizovani kriminal sklopio sporazum o svedočenju, a ukoliko sud proceni da je ispričao sve što mu je poznato o delovanju kriminalne grupe, biće osuđen na 18 godina zatvora.

Tokom poslednjih sedam glavnih pretresa, Miljković mu je postavljao pitanja, koja su se odnosila na sve ono što je Lalić u nesmetanom izlaganju govorio na početku svog svedočenja.

Nakon što Miljković bude završio sa postavljanjem pitanja, pravo na ispitivanje imaće ostali optuženi, a poslednji među njima će to učiniti Belivuk. Ukoliko se niko od ostalih optuženih ne javi da postavlja pitanja, moglo bi da se desi da Belivuk danas započne sa ispitivanjem okrivljenog saradnika.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading