SARADNIKU LUDOG DŽONIJA ZAPLENJEN "PORŠE" Sumnja se da je iz njega pucao na mladića u Obrenovcu!
Foto: Printscreen/instagram/Facebook

Prema nezvaničnoim inforamacijama, osumnjičeni je član navijačke grupe "Principi" kojom je rukovodio Veljko Belivuk, a bio je i blizak saradnik Nikole Vušovića, zvanog Ludi Džoni, koji je označen kao šef "vračaraca".

- Stefan je u ponedeljak oko 17 sati pozvao policiju i rekao da je na njega pucano iz "poršea" i da su u automobilu bila trojica maskiranih napadača. Policija je nakon prijave u naselju Zvečka pronašla vozača i automobil. Osumnjičenom za pokušaj ubistva određeno je policijsko zadržavanje i on će danas biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu - kaže naš izvor.

Inače, samo dan ranije u Obrenovcu dogodila se još jedna pucnjava i tuča. Policija sumnja da su napadi povezani i da je motiv obračuna sukob u jednoj diskoteci sa radnicima obezbeđenja.

Traga se za četvoricom mladića, koji su u nedelju oko 20.30 časova u Ulici Vuka Karadžića pretukli Nikolu D. (27), a zatim pucali u njegovog druga Vukašina M. (24), zvanog "Sonko".

Napadači su palicama polupali Nikolin automobil "ford fijesta", zatim ga pretukli, pa pucali u Vukašina.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Soglavi

14.12.2022 10:43

Kale i Mare ugostitelji slave 3 dana od kako je Beogradska policija pohapsila huligane koji su bili pretnja svakom gradjaninu dok je Obrenovačka policija nemo sve posmatrala.