UBIĆE ME LUKA, NE SMEM NI U ŠETNJU Ubica Nikole Bojovića živi u strahu od osvete, odbija i hranu!
Alo/Printscreen/Privatna arhiva

Kako su mediji pisali, Cvetanoviću su jednom dnevno stizali obroci, a samostalno nije išao čak ni u kantinu.

- U velikoj je paranoji već mesecima. Odbija da jede hranu koju jedu svi drugi pritvorenici. Plaši se čak i susreta s drugim ljudima koji su smešteni u istoj ustanovi, bilo da je reč o tome da ih susreće u kantini ili u šetnji, na koju svi pritvorenici imaju pravo. On je ubeđen da mu Luka Bojović priprema osvetu, iako je i on u zatvoru, i to u Španiji - rekao je ranije izvor. 

Cvetanović je ranije po ceo dan sedeo u ćeliji i pušio cigarete. 

Saša CvetanovićFoto: privatna arhiva

 

- Često govori o tome da zna da će biti ubijen u zatvoru. Niko nije uspeo da ga ubedi da mu strah nije osnovan i da nema potrebe da razmišlja o tome da bi mu neko sipao otrov u hranu jer se hrana priprema za sve pritvorenike. Pritom, hrana se uzima za analize i neko bi morao da ubije pola pritvora da bi otrovao njega. Međutim, nemoguće je da mu se objasni da nema osnova za tako nešto - objasnio je tada sagovornik. 

Podsetimo, Nikola Bojović ubijen je 28. aprila 2013. godine u Ulici carice Milice u Beogradu. Sud je utvrdio da je Cvetanović tada sasuo rafal u njega i osudio ga na 35 godina zatvora. 

Foto: Alo.rs

 

Luka Bojović je 30. novembra deportovan iz Španije u Srbiju nakon što je u tamšnjem zatvoru proveo 10 godina zbog oružja i lažnih isprava. On se u Srbiju vratio kao slobodan čovek jer se protiv njega ne vodi nijedan postupak. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Komentari (0)

Loading