ČETIRI GODINE OD LIKVIDACIJE PRIJATELJA LUKE BOJOVIĆA Vlada Pop bi možda preživeo da nije uradio ovo!
Alo/Printscreen/Privatna arhiva

Vlada Pop, podsetimo, likvidiran je 1. decembra 2018. u lokalu u Ulici vojvode Šupljikca na Crvenom krstu.

- Kobne večeri oko 22.00 sati maskirani muškarac ušao je u mirno u kafić, dok je u ruci imao crvenu kesu. Kada se egzekutor približio Popovom stolu izvadio je iz kese "hekler" i otvorio vatru - podseća sagovornik i dodaje:

- Napadač je užurbano krenuo ka izlazu lokala, dok je povređeni Popović sav krvav i ošamućen ustao i uputio se za napadačem. Međutim, drugi napadač koji je čekao egzekutora videvši Vladu Popa na ulazu kafića dokrajčio ga je hicima.

ČETIRI GODINE OD LIKVIDACIJE PRIJATELJA LUKE BOJOVIĆA Vlada Pop bi možda preživeo da nije uradio ovo!

Privatna arhiva

 

Da Popović nije krenuo napolje za napadačem, možda bi i preživeo...

Kako su mediji ranije prenosili, Popović je ubrzo preminuo, a njegove ubice pobegle su u automobilu marke "audi".

- Ko je i zašto ubio Vladu Popa i dalje nije poznato, a za njegovim egzekutorima, kao i naručiocem ubistva i dalje se traga - kaže izvor iz istrage i dodaje da je Popović u vreme ubistva bio na merama policije.

LEŠ PRONAĐEN U PODRUMU Horor u centru Beograda - Alo.rs

- Popović je navodno te večeri bio u društvu Miloša Nilovića, zvanog Runje, pripadnika "škaljarskog klana" koji je tada izbegao smrt i to bukvalno za sekundu jer je otišao do toaleta.

Vlada Pop, inače, od ranije je bio poznat policiji i slovio je za prijatelja i bliskog saradnika Luke Bojovića i Filipa Koraća. Navodno, prema policijskim evidencijama, bio je označen kao pripadnik "škaljarskog klana".

Otac četvoro dece

Prijatelji Vladimira Popovića, posle njegove likvidacije, pričali su da on nema nikakve veze sa Lukom Bojovićem, ni škaljarskim klanom. Govorili su da je građevinski investitor i otac ćetvoro dece. Tvrdili su da je bio dobar čovek i da nije pomogao samo onom do koga nije stigao.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading