ŽIVEĆEŠ SAMO AKO PRIČAŠ ISTINU Luka Bojović poslao jezivo pismo ubici svog brata Nikole!
Alo/Printscreen/Privatna arhiva

Vojinović je, kako se ranije pisalo, dobio pismo od starijeg Bojovića u kome mu je ovaj garantovao za život, kao i zaštitu članovima njegove porodice. Ipak, uslov je bio jasan - da pred sudom priča istinu.

Sve do tog trenutka, uprkos naporima Tužilaštva za organizovani kriminal da ga pridobiju za saradnju nudeći povoljniji status, Vojinović je strahovao od Delibašića. Kada je dobio pismo iz Španije, gde Bojović izdržava kaznu - odlučio je da prelomi. 

Nikola Bojović/Foto: Privatna arhiva

 

- Vojinović se mnogo plaši Miloša Delibašića. Iako je član grupe bio dugi niz godina, reč je o najslabijoj karici. Ipak, dosta zna, ima dosta informacija, u mnogo toga je učestvovao. On je ispričao sve u policiji i tužilaštvu oko ubistva Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića u Budvi, ali je onda dobijao pretnje, pa se povukao. Garancije Luke Bojovića bile su sada presudne. Bojović od njega nije tražio da laže i pakuje već da samo ispriča istinu - rekao je ranije izvor. 

Podsetimo, za ubistvo Nikole Bojovića 28. aprila 2013. godine osuđni su Miloš Delibašić, Saša Cvetanović i Ratko Koljenšić. 

Saša Cvetanović/Foto: privatna arhiva

 

Delibašić i Koljenšić dobili su po 30 godina robije, dok je Cvetanović osuđen na 35 godina zatvora. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Komentari (0)

Loading