SUĐENJE BELIVUKOVOJ EKIPI Lalić: Čuo sam se sa Radojem Zvicerom, slao mi fotke iz bolnice! Miljković: "Jel si siguran da je to bio Zvicer?"
Foto: Alo ilustracija M.J.

Suđenje Veljku Belivuku i njegovoj ekipi, nastavljeno je pred Specijalnim sudom u Beogradu, ispitivanjem svedoka okrivljenog Srđana Lalića!

Da suđenje protiče burno pokazalo je i to da je Marko Miljković svojim bahatim ponašanjem naveo čak i sudiju da reaguje i smiruje ga, a Lalić mu je drsko odgovarao.

Posle brojnog prepucavanja, Marko Miljković se dotakao i radoja Zvicera, vođe kavačkog klana.

Miljković: Da li poznaješ Radoja Zvicera?

Lalić: Nismo se nikada videli, ali smo intenzivno komunicirali, slao je glasovne poruke.

SUĐENJE BELIVUKOVOJ EKIPI Lalić: Čuo sam se sa Radojem Zvicerom, slao mi fotke iz bolnice! Miljković:

Printscreen

 

Miljković: Da li si ti bio siguran da su to njegove glasovne poruke?

Lalić: Veljko i ti ste mi rekli da je to on. Da je to Radoje Zvicer znam ne samo tako što ste mi vas dvojica rekli, već i nakon što mi je posle pokušaja atentata u Ukrajini slao svoju sliku iz bolnice i zamolio me da mu odnesem novac za čarter let iz Ukrajine koji će mi on kompenzovati preko kokaina. 

Miljković: Moje pitanje je bilo da li je to glas Radoja Zvicera?

Lalić: Ja nisam veštak glasa. Čovek mi slao sliku sa crevom u ustima i podignutim palcem, platio sam mu čarter let. Ja sam sa tim čovekom komunicirao direktno. Kako ti možeš da znaš da je ovo moj glas, ako me nisi video?

Miljković: Bravo, Laliću, tako ni ti nisi mogao da znaš da je to Radoje Zvicer. Sada si poentirao.

Sudija je zatim odlučila da prekine ispitivanje, rekla da pregleda svoja pitanja, da ih koncipira i da se osvrne na događaje koji mu se stavljaju na teret.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading