NASTAVLJA SE SUĐENJE BELIVUKOVOJ EKIPI Marko Miljković i svedok okrivljeni Srđan Lalić danas "oči u oči" pred sudijom!
Foto: Alo.rs

Suđenje Veljku Belivuku i njegovoj ekipi, koja se tereti za brojna krivična dela, među kojim su i sedam brutalnih ubistava, nastavlja se danas pred Specijalnim sudom u Beogradu!

Svedok okrivljeni Srđan Lalić trebalo bi da nastavi sa odgovaranjem na pitanja advokata branilaca, ali i samih optuženih.

Marko Miljković, desna ruka Veljka Belivuka, još juče se prijavio da želi da postavlja pitanja Laliću, međutim, sudija to nije dozvolila dok svi branioci ne završe sa ispitivanjem.

Jučerašnje suđenje obeležile su svađe, rasprave, nedolično ponašanje advokata ali i opominjanje optuženih koji su se smejali dok je Lalić odgovarao na pitanja.

NASTAVLJA SE SUĐENJE BELIVUKOVOJ EKIPI Marko Miljković i svedok okrivljeni Srđan Lalić danas

Foto: Alo.rs

 

Advokat Marka Miljkovića Vladimir Petrović kažnjen je sa 100.000 dinara zbog remećenja javnog reda u sudu.

-Izbacite me, ali ja moram da kažem da je ovo nedopustivo. Kada su pitali punomoćnici, niste dali nijednu primedbu. Sada kada branilac pita, on odgovara da nema pojma, drsko odbija da odgovori, igra se sa braniocima, a vi ne reagujete. Tražim izuzeće sudije i celog sudskog veća jer ste sugerisali okrivljenom svedoku - rekao je Petrović, misleći na Lalića, nakon čega je kažnjen.

Suđenje se nastavlja u 9.30 sati u zgradi Specijalnog suda u Beogradu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading