SKAJ PORUKE OTKRILE MONSTRUOZAN PLAN "VRAČARACA" Platili klince da ubijaju, pa ih terali da se obese!
Alo!

Vračarski klan koji su predvodili Nikola Vušović, zvani Ludi Džoni, i Uroš Piperski na svojoj listi za odstrel imao je pripadnike konkurentskih klanova, državnike koji su im stali na put, ali i saradnike za koje su strahovali da će ih otkucati!

Novinari Alo! došli su do poruka sa aplikacije Skaj koje pokazuju koliko je ovaj klan bio krvoločan. U jednoj od njih, koju su razmenili Vušović i Dario Đorđević zvani Dekster, oni su se dogovarali kako da se reše dvojice Kraljevčana koje su unajmili da ubiju „škaljarca“ Marka Ljubišu Kana u Budvi.

SKAJ PORUKE OTKRILE MONSTRUOZAN PLAN

Privatna arhiva

 

- Đorđević je od Vušovića tražio da ubije „klince“. Istraga je pokazala da se radi o Lazaru Iliću i Strahinji Saviću koji su uhapšeni u Crnoj Gori nakon što su poslati da ubiju „škaljarca“ Marka Ljubišu Kana - kaže izvor Alo!.

Đorđević se plašio da će ga njih dvojica otkucati nakon što je jedan od njih progovorio na saslušanju. Koliko je ova kriminalna grupa brutalna govori i poruka koja je presretnuta preko Skaja.
„Majci pare, on da se ubije u zatvoru“, piše u poruci koju je Dekster razmenio sa Ludim Džonijem.

Kako je Alo! pisao, pretnje u zatvoru dobio je i Stefan Milašinović (23), osumnjičeni za ubistvo Luke Žižića u kafiću „Ritual“ na Novom Beogradu 28. aprila. Interesantno je da je Milašinović praktično vršnjak Lazara Ilića i Strahinje Savića i da je, kao i oni, iz Kraljeva.

- Zajedničko im je i to što su pristali da ubijaju za siću, kao i to što im nalogodavci prete iz straha da će ih otkucati - rekao je ranije izvor Alo!.

Poslali ga da ubije Šarca

SKAJ PORUKE OTKRILE MONSTRUOZAN PLAN

Aleksandar Šarac/Privatna arhiva

 

Lazar Ilić i njegov sugrađanin Strahinja Savić uhapšeni su u januaru 2021. u Budvi zbog sumnje da su pripremali ubistvo Kana. Interesantno je da su u to vreme Veljko Belivuk i Marko Miljković boravili u poseti Radoju Zviceru, vođi „kavčana“.

Do hapšenja u Budvi Savić je bio policiji poznat po manjim krivičnim delima, dok je za Ilićem tragala srpska policija zbog sumnje da je u oktobru 2020. ubio „pink pantera“ Aleksandra Šarca (35) na parkingu tržnog centra „Ušće“. Za podstrekivanje na ovo ubistvo sumnjiče se Vušović i Đorđević.

Isti „model“ primenjivao je i klan Veljka Belivuka, koji je usko sarađivao sa „vračarcima“.

Saša Vidović, član škaljarskog klana, za kojeg se verovalo da stoji iza ubistva Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi, obesio se o kvaku 12. oktobra 2020. u zatvorskoj ćeliji. Dekodiranjem Skaj aplikacije, koju su koristili članovi Belivukove grupe za međusobnu komunikaciju, navodno je otkriveno da su mu svakodnevno slali pretnje i nudili mu da presudi sebi ako želi da sačuva život najmilijih!

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading