NARKO-BAKA ŽIVELA U ISTOJ ZGRADI SA KAVČANINOM Živela pored Strahinje Stojanovića koga su razneli bombom?
Foto: Alo ilustracija M.J.

Žena je uhapšena sinoć u šumi u Galenici i Interventni tim policije odveo je u policijsku stanicu u Zemunu.

- Šokirani smo, ne možemo da verujemo da je to ona. Uvek su se normalno ponašali i sin i ona, živimo na istom spratu i stvarno nikada nismo imali problema sa njima. Zvali su par stanara iz zgrade da idu u policiju kao svedoci - kaže začuđena komšinica i dodaje:

- U toj šumi stalno se nešto dešava, čak postoje i tri parcele na kojima rade žene i gaje svoju baštu. Možda je išla da im pomogne, sve mi je sumnjivo. Ne mogu da poverujem da tako stara žena može sa sobom da nosi te stvari.

Ana (22) koju su pretukli kineski radnici otkriva detalje incidenta - Alo.rs

Zbunjene komšije kažu da je u toj istoj zgradi nekoliko spratova iznad živeo i visoko rangirani kavčanin Strahinja Stojanović, koga su razneli bombom dok je bio sa partnerkom u kolima.

Podsetimo, Strahinja Stojanović ubijen je 2020. godine kada je egzekutor putem daljinskog aktivirao bombu koja je bila ispod njegovog džipa BMW X5 na Novom Beogradu. Eksplozivna naprava bila je ispod njegovog sedišta, pa je samo on dignut u vazduh iako je u trenutku napada s njim bila i njegova devojka Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (48).

Presuda Nemanji Miliću (57) za ubistvo majke na Zvezdari - Alo.rs

Stojanoviću je avgusta 2018. godine prvi put postavljena bomba pod auto, a u tom napadu deblji kraj izvukla je njegova tadašnja devojka mis Marbelje Olac Bilbao Gonzales (24) koja je bila teško povređena.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading