JEDNOG JE NAVODNO UBIO, A DRUGOG JE PLANIRAO Ludi Džoni specijalac za atentate na šefove država!
Arhiva

Vušović uhapšen je u Dominikanskoj Republici neposredno pre ubistva predsednika Haitija, ali je ubrzo pušten pod misterioznim okolnostima. Kako su mediji tada pisali, sumnja se da je izašao na slobodu nakon intervencije tajne službe. Od tada je u bekstvu sa svojim vođom Radojem Zvicerom.

Inače, Moizu je, kako je saopšteno, ubila grupa komandosa u jedan sat posle ponoći u njegovoj privatnoj rezidenciji, što je kasnije potvrdio premijer Haitija Klod Žozef, opisujući napad kao „gnusan, nečovečan i varvarski“.

Evo na koga su sve pucali Vušovićevi ljudi - Alo.rs

U nedelju, 12. jula, pet dana nakon ubistva, policija Haitija saopštila je da je uhapšen Kristijan Emanuel Sanon (63), koji je označen kao organizator zločina nad šefom države. Osim njega, uhapšena je još 21 osoba, dok se za petoricom još traga. Sumnja se da je jedan od begunaca upravo Vušović.

- Budući da mu organizovane likvidacije osoba na visokim položajima nisu strane, ne isključuje se mogućnost da je imao svoj zadatak i u ubistvu Moiza - poručili su naši izvori.

Ranjena u eksploziji u Istanbulu, evo u kakvom je stanju! - Alo.rs

Vušović je posle hapšenja Veljka Belivuka i Marka Miljkovića otišao u susednu državu - Dominikansku Republiku, gde je navodno stekao brojna poznanstva koja su ga spojila s učesnicima u likvidaciji.

- Postoji mogućnost da mu je zauzvrat obećano skrovište od vlasti, koje ga potražuju za više najtežih krivičnih dela, kao i za likvidaciju predsednika Moiza - navode naši izvori.

Takođe, kako je Alo! pisao, Vušović se sumnjiči i za planiranje ubistva predsednika Ekvadora. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading