KO JE UHAPŠENI ŠKALJARAC U TURSKOJ Željko Bojanić među 45 natraženijih begunaca u Evropi, traže se leševi u njegovom dvorištu!
Foto: Printscreen

Željko Bojanić, navodno visokorangirani član škaljarskog klana i jedan od 45 najtraženijih kriminalaca u Evropi, uhapšen je u Turskoj! Sumnja se da stoji iza ubistva Rista Mijanovića i da je čak njegovo telo zakopao u dvorištu svoje vile!

Kako navode turski mediji, policija pretražuje i prekopava dvorište vile u kojoj je Bojanić boravio pod lažnim identitetom.

Bo­ja­nić je godinama organizovao dolazak u Crnu Goru najvećih svetski kruzera, a kao vlasnik firme "Balun" bio je od 2006. ovlašćeni agent međunarodnog Pomorskog komiteta za bezbednost (MSC).

Kako navode mediji, interesantan je podatak da je u decembru 2011. sa brodom "MSC Opera" u Crnu Goru pristigao i kokain vredan oko 21 milion dolara...

Inače, Bojanić je bio blizak prijatelj Dra­ga­na Du­di­ća Fri­ca (50), koji je ubijen krajem maja 2010. na glavnom gradskom trgu u Kotoru. Prilikom te likvidacije Bojanić je ranjen. Dudić je inače važio za bliskog poslovnog partnera narko-bosa Darka Šarića.

Turska televizija CNN Turk izvestila je da je Bojanić, čiji je nadimak “Boris”, među 45 najtraženijih kriminalaca u Evropi i da je u Tursku ušao s lažnim pasošem na ime “Andelew Belchew Jordan”.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading