KO JE LEPA BARBARA? Pola Beograda uzdisalo za njom, a ona izabrala Bojovića
Foto: Youtube/Printscreen

Od trenutka kad se saznalo da je Luka Bojović uhapšen u Španiji, u fokus španske ali i naše javnosti odmah je došla i njegova supruga Barbara, koja je još kao devojka važila za jednu od najlepših u Beogradu. Španski mediji su svojevremeno iz dana u dan "bistrili" priču o "lepoj Barbari i princu kriminalcu", njenom suprugu Luki, kako su ga tada nazivali u štampi.

Dok je živela u Beogradu, Barbara Bojović važila je za jednu od najlepših žena srpske prestonice. Kao ćerka Petra Borote, čuvenog golmana "Partizana" i "OFK Beograda", živela je poput princeze. Borota je neretko posle spektakularnih golova koje je branio na stadionima OFK-a i "Partizana" znao da uhvati pod ruku suprugu i svoje dve kćerkice, i odvede ih na Voždovac u poslastičarnicu, podsećao je "Alo" pre četiri godine.

Zbog atraktivnog fizičkog izgleda i spremnosti da svakome, kako su opisivali, "skreše u brk", vrlo brzo je postala "zaštitno lice Beograda". Pa ipak, nije se previše eksponirala; na nagovor prijatelja, pojavila se u nekoliko muzičkih spotova, a onda se posvetila životu u ilegali.

Zahvaljujući svemu tome Barbara je brzo zapala za oko Luki Bojoviću, tada članu ozloglašenih Arkanovih "Tigrova".

Tek pristigao s ratišta, po prirodi divlji i hirovit, Luka je bacio oko na Barbaru, a kažu da je navodno bio manji od makovog zrna ne bi li osvojio njeno srce.

O njihovoj vezi inače se malo zna a upravo je španska štampa bila ta koja je detaljnije pisala o oboje - pre svega bračnom životu Luke i njegove supruge, koja mu je rodila troje dece.

Bračni par Bojović živeo je u Valensiji mirnim, povučenim životom, pisala je tamošnja štampa. Trudili su se da nikome ne budu "trn u oku", pa čak i kada su živeli na različitim adresama, ljubavi i pažnje među supružnicima nije manjkalo, navodili su španski mediji.

Posle spektakularne akcije hapšenja Luke Bojovića i jednom restoranu Valensiji, španski policajci obelodanili su da su "digli Luku tako što su prethodno pratili njegovu ženu".

Ustanovili su da ona sa decom živi u iznajmljenom stanu u turističkom naselju Fajnstrat, ali da često napušta mesto prebivališta. Pratili su je i zaključili da se sastaje sa Lukom.

Španci su ga uhvatili u jednom restroranu, a on je u kameru, sa lisicama na rukama, poslao poljubac svojoj ženi.

Po Lukinom hapšenju, španski mediji vrveli su od romansiranih priča o "lepoj Barbari koja živi sa srpskim kriminalcem", zapitavši se "zašto tako lepa žena ne živi mirnim životom".

Komšije su opisivale Barbaru kao neupadljivu ženu, dobru domaćicu i požrtvovanu majku, apsolutno posvećenu deci, njihovom školovanju i hobijima.

Očito da je Luka dotirao dečje odlaske na plivanje, tenis i fudbal, jer, kako policija tvrdi, Barbara od novca zarađivanog kao vlasnica poslastičarnice "Ice Creams and Deserts" nije mogla deci da priušti personalne trenere. Takvu pretpostavku iznela je i španska policija, koja je prethodno proverila poslovanje Barbarine poslastičarnice, ali i njene bankovne račune.

Policija je prekontrolisala i stan u kom je Luka živeo. Tamo su pronašli Barbarina pisma na kojima su nacrtana srca probodena strelama. Ovakvi detinji izlivi nežnosti najpre su nasmejali policajce, ali kada su pročitali sadržaj tih pisama, shvatili su da su ona odgovor na Lukine poruke koje su bile isto tako intimne i tople kao Barbarine.

Lukinu Barbaru hapsili pred troje dece

Luka Bojović, koji je od 9. februara 2012. u pritvoru u Valensiji, bio je zatečen kada je primio vest da su mu u noći između petka i subote uhapšeni rođeni brat Nikola i supruga Barbara.

Kako Kurir nezvanično saznaje, on je pobesneo kada je čuo da su u pritvoru na drugom kraju Španije završili njegovi najbliži, kao i da je policija izvela akciju pred njegovo troje maloletne dece!

- Policija je u iznajmljeni stan u blizini Benidorma, u kom je Barbara Bojović sa decom živela već duže od dve godine, upala oko šest ujutru, dok su svi još spavali - ovako je pre 10 godina pričao izvor Kurira.

Kako navodi, sa decom je u prvom trenutku ostala žena koja je inače pomagala Barbari pošto su nju policajci odveli. Navodno, policija je čekala trenutak da u Španiju iz Srbije doputuje i Bojovićev brat Nikola.

- Nikola Bojović samo je povremeno dolazio u Srbiju, da obiđe brata i pomogne njegovoj porodici. U Španiju je stigao nekoliko sati pre hapšenja - dodaje on, pisao je Kurir pre 10 godina.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading