MAKRO ŠIŠKICA OPET POGREŠIO Ovu životinju je držao bez dokumenata, a komšije je viđale skoro svakodnevno
Foto: Facebook printscreen

Naime, iako je prva informacija bila da je policija kod Ljubiše Vasića pronašla 15 egzotičnih životinja bez dokumenata, u pitanju je zapravo samo jedna i to majmun.

- Operativnim radom i kontrolom policije i timova koji se bave ovim sektorom došlo se i do Vasića koji je već dugo u svojoj prodavnici držao majmuna bez prateće dokumentacije - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Za sada nije poznato da li je Vasić namerno počinio krivično delo koje mu se stavlja na teret ili je u pitanju nešto drugo. Inače, policija je radila pretres na tri lokacije koje su u vlasništvu Vasića.

Saslušana Slavica Đilas (27) iz Begaljice zbog brutalnog prebijanja trogodišnje ćerke - Alo.rs

Naš sagovornik objašnjava i da u ostalim prostorijama nisu nađene životinje bez papira.

- Pretres je vršen u stanu koji se nalazi u Smederevu, u prodavnici Pet šop i u kući u Mihajlovcu, u čijem sklopu se i nalazi noćni klub gde su pronađene prostitutke u maju ove godine - kaže on i nastavlja:

- Ostalih 14 životinja nađene su u prostorijama muškarca koji je ranije osuđivan za drogu.

Inače, da podsetimo Vasiću se na teret stavlja da je izvršio krivično delo uništenje, oštećenje, iznošenje u inostranstvo i unošenje u Srbiju zaštićenog prirodnog dobra. Osumnjičeni Vasić stari je znanac policije, a zbog posredovanja u prostituciji hapšen je i 2012. i 2010. godine.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading