VISOKE MERE BEZBEDNOSTI U USTANIČKOJ Nastavlja se suđenje Belivuku i Miljkoviću (FOTO)
Foto: Alo!/Masanori Jošida

Suđenje kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića nastavlja se danas u 9.30 sati  u Specijalnom sudu.

Odbranu bi danas trebalo da iznosi Marko Miljković, potom braća Budimir a onda i svedok saradnik Srđan Lalić čiji iskaz do sada javnost nije videla, ali ni optuženi.

Podsećamo, na samom početku glavnog pretresa Belivuk je negirao krivična dela koja mu se stavljaju na teret, a ubrzo potom počeo sa analizom dokaza koje je Tužilaštvo za organizovani kriminal prikupilo tokom istrage, a koji direktno ukazuju na njegovu krivicu i učestvovanje u sedam ubistava.

Sudsko veće upravo je ušlo u sudnicu i sudija Vinka Beraha počela je sa prozivkom optuženih i njihovih advokata, kako bi utvrdila da li su svi prisutni u sudnici, kako bi ročište moglo da počne. U boksu za optužene javili su se Veljko Belivuk, Marko Miljković a potom i ostali optuženi.

Belivuk je na početku ročišta rekao da danas neće da dopuni odbranu, ali će posle saslusanja svedoka-okrivljenih to učiniti.

Nakon što je optuženi Miljković izašao za sudsku govornicu kako bi izneo svoju odbranu, njegov branilac Vladimir Petrović je zatražio da se iz sudnice udalje okrivljeni saradnici, jer smatra da ne mogu da slušaju odbranu MIljkovića, što je sud odbio.

Miljković je počeo sa iznošenjem odbrane, negirajući optužbe i tvrdeći da za njega komunikacija preuzeta sa kriptovane aplikacije "Skaj" ne postoji.

Pogledajte atmosferu ispred i unutar Specijalnog suda:

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading