VELIKA HAPŠENJA U SRBIJI Popadali narko-dileri u Lazarevcu i Šapcu, zaplenjena veća količina droge
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su dve osobe za koje se sumnja da su na teritoriji Lazarevca vršile uličnu prodaju opojnih droga.

Pretresom kuće u Lazarevcu u kojoj osumnjičeni S. Ð. (36) i M. A. (28) žive, pronađeno je više kesa sa kokainom ukupne težine 145 grama, a u zasadu u neposrednoj blizini kuće 26 biljaka marihuane u sirovom stanju težine više od 2,5 kilograma, kao i oko 685 grama u suvom stanju.

U kući su pronađene i tri elektronske vagice sa tragovima marihuane i kokaina, presa, aparat za vakumiranje, pvc kese i novac.

Pregledom automobila u dvorištu koji koristi S. Ð. i ličnim pregledom M. A. policija je pronašla manju količinu kokaina.

OVO JE STRAHINJA (23) KOJI JE IZBODEN U KRALJEVU Bizarna rasprava sa školskim drugom rezultirala smrću (FOTO) - Alo.rs


Osumnjičenima je, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Hapšenje u Šapcu

Zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavjlanje u promet opojnih droga, policija u Šapcu je uhapsila D.Š. (1983), navodi se u saopštenju PU Šabac.

Prilikom pretresa njegovog stana pronađeno je 116 grama praha za koji se sumnja da je heroin, vagica za precizno merenje, kao i oko 540 evra i oko 215.000 dinara za koje se sumnja da su stečene prodajom narkotika.

Srpkinja prodavala "magične pečurke" na plaži? - Alo.rs

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading