VELIKA KOLIČINA DROGE U VRNJAČKOJ BANJI Policija tokom "Love festa" izvršila čak 148 zaplena
Promo

M. Š. (24) iz Novog Sada , D. Ć. (32) iz Vrnjačke Banje i N. M. (22) iz Kraljeva uhapšeni su tokom manifestacije "Love fest" kada je policija kod njih pronašla narkotike.

Naime, tokom manifestacije "Love fest", koja je održana od 4. do 7. avgusta u Vrnjačkoj Banji policija je u 148 zaplena oduzela ekstazi, marihuanu, amfetamin, kao i manju količinu kokaina i uhapsila tri osobe zbog sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je kod M. Š. iz Novog Sada pronašla 503 tablete ekstazija, kod D. Ć. iz Vrnjačke Banje 155 istih tableta, a kod N. M. iz Kraljeva oko 90,5 grama amfetamina. Nakon hapšenja njima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.

Kod ostalih osoba pronađene su manje količine raznih vrsta narkotika, pa će protiv njih biti podnete krivične prijave zbog postojanja sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pao još jedan član organizovene grupe iz Niša za uzgoj marihuane - Alo.rs

Saobraćajna policija je tokom pojačane kontrole u prethodnom periodu otkrila 319 saobraćajnih prekršaja, iz saobraćaja je isključeno 45 vozača koji su vozilima upravljali pod dejstvom alkohola, dok je zadržano 28 pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Protiv vozača će biti podnete prekršajne prijave.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading