OVAKO SU PALI MAKROI U BEOGRADU Pogledajte snimak hapšenja, najmlađa devojka koju su podvodili ima 18 godina! (FOTO/VIDEO)
Printscreen

Prema informacijama koje posedujemo, utvrđeno je da su na sajtu na kojem se oglašavalo više od 600 devojaka iz Beograda, a koje su nudile svoje seksualne usluge, njihove fotografije uz koje su navodile koliko naplaćuju sat vremena odnosa sa "klijentima".

Sve žene uzrasta su od 18 do 43 godine i iz Srbije su. Makroi su do njih dolazili preko preporuke, jer su se sve i ranije prostituisale - navodi izvor upoznat sa istragom.

Makro, sekretarica, vozač

Kako pojašnjava  sagovornik, osumnjičeni za podvođenje imali su razvijenu logistiku, te je svako od petoro uhapšenih imao svoju ulogu.

- U ovoj grupi jedna osoba je bila makro, imali su i sekretaricu i vozače koji su prevozili žene do klijenata i nazad - kaže sagovornik.

On dodaje i da se sekretarica po nalogu makroa javljala na telefon i preuzimala informacije i organizovala koja žena gde ide.

 

- Vozači su devojke odvozili, osumnjičeni su prethodno uplaćivali oglase na koje su se javljali klijenti - navodi izvor.

Među klijentima i stranci

Prema informacijama koje posedujemo klijenti su bili Srbi, ali i stranci.

Podsetimo, kako je saopšteno iz Tužilaštva za organizovani kriminal, pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u Beogradu, uhapsili su u sredu pet članova organizovane kriminalne grupe zbog postojanja sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u vršenju prostitucije.

Kako je izgledalo hapšenje možete pogledati na snimku. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jovan

24.06.2022 06:24

Napeto i neizvesno do samog okončanja ove dramatične akcije. Čestitke pripadnicima antiterorističke jedinice.