ZASTRAŠUJUĆE PRETNJE UZ DOJAVE O BOMBAMA U Kikindi i okolnim selima  antidiverzoni timovi obavljaju provere!
Foto: Alo.rs

Policija je trenutno ispred OŠ "Žarko Zrenjanin" i antidiverzioni tim će obaviti proveru o postavljenim bombama, a školske zgrade su potpuno ispražnjene i u njima nema nikoga, reko je Farkaš, koji je jutros obavestio sve roditelje da će nastava odvijati onlajn.

-Na školske mejlove većine osnovnih škola u Kikindi i okolnim selima, u Mokrinu, Sajanu, Iđošu...jutros oko pola pet na e-mejl adrese škola stigao je mejl na sprkom jeziku o postavljenim bombama, a napisane su i užasne pretnje da će "nas sve poubijati", a u potpisu je neka skraćenica pošiljaoca. Ja sam jutros, čim sam video mejlove i obavešten da su i druge škole dobile iste pretnje, javio roditeljima oko 6 sati da će se nastava odvijati onlajn-kaže Farkaš za “Alo!”.

Ovako izgledaju jezive pretnje koje su jutros stigle na adrese osnovnih škola! - Alo.rs

On je dodao da je o svemu obavestio Ministarstvo prosvete i Ministarstvo unutrušanjih poslova, a da su za sada otkazane sve aktivnosti unutar školske zgrade.

-Škole su uspražnjene i čekamo da policija i antidiverzoni tim obave svoj deo posla, kako bismo znali šta dalje da činio-rekao je Farkaš.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading