ŠARIĆ 3 SATA SASLUŠAVAN NA SUDU Ovako je izgledala njegova odbrana
Alo Mup

On je, kako se saznaje, negirao sve što mu se stavlja na teret, a odbranu je iznosio u Specijalnom sudu više od tri sata.

- Moj klijent je negirao je sve što mu se stavlja na teret. Saslušanje je završeno - potvrdio je za Telegraf.rs Šarićev advokat Dalibor Katančević.

Osim Šarića, ispitan je i Dejan Lazarević, kao i jedan član krimi-grupe Uroš Mišić.

Podsetimo, Tužilaštvo za organizovani kriminal 31. maja ove godine donelo je naredbu o proširenju istrage protiv Darka Šarića i članova njegovog kriminalnog klana - Dejana Lazarevića. 

Advokat je poznat po nadimku Đavolji advokat, a osim njega branio i Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, potom, Bojana Stanojkovića zvanog Boki označenog kao jednog od organizatora šverca više od dve tone kokaina koji je u policijskoj akciji "Balkanski ratnik" 2009. godine zaplenjen na jahti "Maui", te Danila Odovića telohranitelja, Stefana Andrejića, Uroša Radovanovića i Milana Vučinića, da su pripremali likvidaciju Nebojše Joksovića, svedoka saradnika u sudskim postupcima upravo za krijumčarenje više tona kokaina iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu, kao i to da su postavili bombu ispod kola Gorana Nikolaševića koji je bio svedok u procesu Šarić.

Podsetimo, Šarić je 14. aprila uhapšen i zbog sumnje da je od početka 2020. do 14. aprila 2022. godine, organizovao organizovanu kriminalnu grupu koja je u međunarodnim razmerama na teritoriji Južne Amerike, sprovodila kriminalni plan dogovaranja neovlašćene kupovine kokaina, njegov transport do Evrope radi dalje prodaje, a sve u cilju sticanja finansijske koristi.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading