ADVOKAT BELIVUKA EKSKLUZIVNO OTKRIVA Ovo je razlog zbog kojeg je Veljku po treći put odloženo suđenje
Printscreen

Suđenje kriminalnoj grupi kojoj pripadaju Veljko Belivuk i Marko Miljković, a koje je trebalo da bude održano danas u Specijalnom sudu u Beogradu odloženo je i po treći put

- Optuženi Miljković tražio je reč i obavestio sud da otkazuje punomoćje za zastupanje svom izabranom braniocu, tako da je praktično ostao bez advokata i to je bio razlog da se danas odloži pripremno ročište, naravno i ova dva termina koja su trebala da slede iza ovoga, za dva dana, tako da sledeće ročište imamo tek u junu mesecu - rekla je za "Alo!" Vesna Golubović, advokat Veljka Belivuka. 

Pripremno ročište odlagano je već dva puta, prvi put zbog zahteva za izuzeća postupajućih sudija i tužilaca, a drugi put krajem aprila zbog izostanka advokata Dejana Lazarevića, koji je bio angažovan kao branilac Belivuka, Miljkovića i drugih optuženih, a koji je uhapšen 14. aprila kao član kriminalne grupe Darka Šarića i od tada je u pritvoru.


Organizovana kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, i njeni pripadnici potvrđenom optužnicom terete se za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading