OTKRIVENA LABORATORIJA DROGE U OBRENOVCU Policija zaplenila preko 50 kilograma marihuane (VIDEO)
Alo!/Rajko Ristić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, presekli su još jedan kanal krijumčarenja marihuane, zaplenili više od 50 kilograma ove droge i uhapsili Đ. M. (1970), S. R. (1975) i M. M. (1965), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je, u selu Mislođin, opština Obrenovac, pronašla laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima, sa 796 stabljika marihuane, kao i oko 50 kilograma ove droge, osušene i spremne za dalju distribuciju.

Кako se sumnja, zaplenjeni narkotici bili su namenjeni daljoj prodaji na području Republike Srbije.

UHAPŠEN DILER U NOVOM SADU Policija zaplenila 27 kilograma marihuane, a u stanu nađeni i kokain, hašiš i MDMA

Policijski službenici izvršili su pretres i objekata na još četiri lokacije, koje su koristili osumnjičeni i pronašli ukupno 234.415 evra, 5.800 švajcarskih franaka, 66.005 australijskih dolara i 6 pištolja, a oduzeto je i pet vozila.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivične prijave, privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading