BAHAĆENJE Dijana pila sa  kavčanima za  17.000 evra, utrkivala se sa kriminalcima ko će više potrošiti za veče!
Instagram

Nekome iz njenog društva je stigla fotka računa od oko 7.000 evra, pa je Dijana odlučila da odgovori, Dijana je za noć potrošila čak 34 prosečne crnogorske plate, jer većina primoraca zarađuje 500 evra mesečno.

Dijana Hrkalović (34), bivša državna sekretarka MUP-a Srbije, pre hapšenja se bahatila za sve pare, pa je na letovanju u Crnoj Gori prihvatila bizaran izazov na društvenim mrežama „Ko ima dublji džep“ i za noć napravila astronomski ceh u najpoznatijoj diskoteci u Budvi od 17.000 evra!  

Kako Alo! saznaje, ona je tokom boravka u Budvi navodno bila u društvu visokopozicioniranih pripadnika podzemlja, bliskih kavačkom klanu i na prvu loptu se upustila u čelendž da njeno društvo slika račun koji napravi i šalje ga ekipi izazivača.

- Izlazila je uglavnom u poznate diskoteke „Trokadero“ i „Top hil“ u Budvi i objavljivala video-snimke iz ludog noćnog provoda. Jednom prilikom je sa svojim društvom prihvatila izazov ekipe koja se provodila u drugoj diskoteci da se utrkuju ko će da napravi veći ceh! Nekome iz njenog društva je na telefon stigla fotka računa od oko 6.000 do 7.000 evra, koliko su izazivači potrošili, pa su odlučili da im doskoče! - kaže naš izvor, i ističe da čak ni konobari nisu mogli da veruju da neko za noć spiska toliko novca.

- Nije pitala za cenu, čak naprotiv, poručivala je samo najskuplja pića! Bila je sa prijateljima, a na snimcima koje su tada objavljivali mogao se videti pun sto skupocenog pića. Poručivao se viski „čivas regal rojal salute 21“, star 21 godinu, čija flaša od 0,7 litara košta 415 evra, kao i boce skupocenog francuskog šampanjca „Dom Perinjon“, od „tričavih“ 1.500 evra po boci od 1,5 litara. Ceh za tu noć bio je čak 17.000 evra! - navodi sagovornik Alo!, i dodaje da je vlasnik diskoteke zadovoljno trljao ruke, dok su konobari odmah izračunali da je Dijana za noć potrošila čak 34 prosečne crnogorske plate, jer većina primoraca zarađuje 500 evra mesečno.

Prema rečima Crnogorca koji se zatekao u budvanskoj diskoteci kada je Dijana oborila rekord i pobedila u igrici izazova, vlasnici su zbog naplate tako velikih cehova bili primorani da konobarima angažuju obezbeđenje!

- Dogodilo se dva-tri puta da konobar naplati ceh od nekoliko hiljada evra, ali da ne stigne do kase! Ispostavilo se da je bahaćenje „kavčana“ privuklo pažnju i ostalih gostiju, među kojima je bilo i lopova i džeparoša, koji su u tome videli šansu za lak plen. Pažljivo su pratili koliko Dijanina ekipa poručuje i strpljivo čekali trenutak da konobar naplati ceh jer su oni plaćali isključivo u kešu. Tako se dogodilo da presretnu konobara na pola puta do kase, uvuku ga u toalet, obore sa nekoliko udaraca i otmu novac koji je dobio od „kavčana“ za astronomski ceh. Kada su konobari došli do kase izubijani i bez novca, vlasnici su bili primorani da im daju obezbeđenje - prepričava naš sagovornik.

Kako su pisali mediji početkom ove godine, državna sekretarka MUP-a je morala da bude sklonjena sa funkcije posle zvanične posete nekadašnjeg visokog zvaničnika MUP-a Srbije američkoj Agenciji za borbu protiv droge (DEA), u maju 2019. godine. Na tom sastanku, održanom u Americi, predstavniku Srbije su prikazani snimci na kojima se navodno videlo da je bila u društvu visokopozicioniranih pripadnika podzemlja koji su bliski kavačkom klanu.

Avanzovala munjevitom brzinom

Dijana je u policiju došla iz Bezbednosno-informativne agencije (BIA). Nije poznato koliko dugo i na kojoj poziciji je bila tamo. U Ministarstvo policije došla je u aprilu 2014. na mesto zamenika šefa kabineta ministra, a godinu dana kasnije prešla je na mesto sekretara Uprave kriminalističke policije. Za državnog sekretara izabrana je u julu 2017. godine.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading