DIJANA HRKALOVIĆ VEOMA LOŠE Prebačena u bolnicu Centralnog zatvora
Printscreen

 

Dijana Hrkalović, nekadašnja visoka funkcionerka MUP koja je osumnjičena za trgovinu uticajem i veze sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka, navodno je zaražena koronom.

Ona je prebačena u bolnicu Centralnog zatvora jer je pozitivna na koronavirus. Ona je i prethodno imala problema sa zdravljem.

"Imamo najnovije informacije, da je ona u teškom zdravstvenom stanju i da je zaražena korona virusom. Ona je i ranije imala neke tegobe, prebačena je u zatvorsku bolnicu, jer joj se stanje naglo pogoršalo", potvrdio je saznanja Mladen Radulović uživo u jutarnjem programu TV "Pink".

Da podsetimo, njoj je nedavno produžen pritvor za još 30 dana, nakon što je to tražilo Tužilaštvo za organizovani kriminal. Nekadašnja državna sekretarka u Ministarstvu unustrašnjih poslova osumnjičena je za trgovinu uticajem, a uhapšena je prošlog meseca.

Pritvor joj je prvobitno određen zbog opasnosti da će uticati na svedoke, a za krivično delo trgovina uticajem za koje se tereti, preti joj kazna zatvora između jedne i osam godina zatvora.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading