DIJANA EROTSKE FOTOGRAFIJE SLALA MINISTRU U komentarima se krile misteriozne poruke za mafiju
Printscreen

Bivša državna sekretarka Dijana Hrkalović, privedena u petak zbog sumnji da je trgovala uticajem i bila povezana sa kriminalnim klanom Veljka Belivuka, neretko je na svom Instagram profilu objavljivala fotografije, koje su navodno skrivale poruke upućene kriminalcima.

Osim toga, ovih dana se već pisalo o tome da je svoje erotske fotografije, na kojima je u donjem vešu, slala ministru i kriminalcima.

Printscreen

 

 

Naime, Hrkalovićeva je na Instagramu objavljivala fotografije i video-snimke iz teretane, kozmetičkih salona, a vrlo često se i dopisivala s navijačima u komentarima.

- Ako se ne bojiš, onda nisi živ, ako se bojiš, onda si već mrtav. Ako si oboje, onda možeš da nastaviš da igraš - piše u jednoj njenoj objavi na engleskom jeziku.

Printscreen

 

Iako se zvanično ne obraća navijačima, u svojim provokativnim objavama jasno je da kriminalcima, naročito onima s kojima je bila bliska a sumnjiče se za najteža krivična dela, u komentarima šalje podršku.

Printscreen

 

Bivši operativac DB Božidar Spasić objasnio je ranije za Kurir da su to skrivene poruke i da je glavna ta da je ona "uz njih".

- Jasno se vidi kome ona šalje misteriozne poruke, ili navijačima ili nekim njenim simpatizerima koji su iza rešetaka, odnosno kriminalcima - navodi Božidar Spasić.

Printscreen/ Pink

 

Inače Hrkalovićeva je navodno slala provokativne fotografije saradnicima, u to vreme jednom od najmoćnijih političara u Srbiji (ministru) i ljudima iz kriminalnog miljea, pa su tako u javnost procurile njene slike u čipkastom donjem vešu i halterima, ali i sa ženama.

Podsetimo, Dijana Hrkalović se krivičnom prijavom tereti da je uticala na načelnika odeljenja za specijalne istražne metode Dejana Milenkovića da ne dostavi na vreme telefonske izveštaje tužilaštvu u vezi sa ubistvom Vlastimira Miloševića, poznatom kao "ubistvo na šinama", za koje je bio optužen, a kasnije pravosnažno oslobođen Veljko Belivuk.

 

 

Komentari (0)

Loading