PRAVDAO SE ŠTO NIJE ZVERSKI MUČIO ŽRTVU Otkrivena kriptovana glasovna poruka koju je Velja Nevolja snimio nakon ubistva u Crnoj Gori!
Alo!/Marko Metlaš

Tokom istrage, utvrđeno je da su Belivuk i Miljković sa Nebojšom Jankovićem i Ratkom Živkovićem likvidirali Damira Hodžića i Adisa Spahića u kući u Danilovgradu.

Kako je navedeno u prijavi, Živković je žrtve namamio u pomenutu kuću, gde su ih sačekali egzekutori.

I dok je Spahić ubijen nakon nekoliko sati, Hadžić je likvidiran odmah i to jedno od retkih ubistava u kojem su Belivuk i Miljković odustali od svirepog "recepta" višesatnog mučenja žrtava, a razlog za to, prema Belivukovoj poruci, bio je taj što je Hadžić potegao pištolj!

Naime, prema glasovnoj poruci koju je Belivuk poslao nakon ubistva putem kriptovanog mobilnog telefona, a koju je objavila crnogorska policija, u kući užasa u Danilovgradu desilo se nešto neočekivano.

- Brate, Zemo i Hell i svi su dobro odreagovali, to ne može uopšte da se komentariše, svako je hvat'o svog, meni je zapao ‘Kasap’, ‘Kratos’ je hvat'o ‘Zeta’, ‘Hell’ je hvat'o M., to što je ‘Kasap’ imao utoku i potegnuo, brate to niko nije mogao da očekuje i to nije moglo da se promeni i ne može da se ispravi, to nikako brate, ja uopšte nisam hteo da rizikujem, mi smo se tako dogovorili sami bez obzira šta ste vi rekli tu u grupi, ako se vidi i potegne, odmah se puca. Brate to nema šta tu da se pravdamo - rekao je Belivuk, opisujući likvidaciju počinjenu na neuobičajen način za ovaj klan.

Inače, prema saznanjima do kojih je došla srpska policija, nadimak Kratos je koristio Miljković, dok je Nebojša Janković bio Hell.

Podsetimo, crnogorska policija podnela je Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) krivičnu prijavu protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića, J.N. i Ž.R. zbog sumnje da su stvorili kriminalnu organizaciju, počinili teško ubistvo i teško ubistvo pomaganjem.

U saopštenju SDP navodi da se sumnja da su osumnjičeni B.V, M.M. i J.N. 14. oktobra prošle godine u Danilovgradu ubili H.D. i S.A, a da im je u tome pomogao osumnjičeni Ž.R.

U tužilaštvu navode da su nakon izvršenog teškog ubistva, NN pripadnici kriminalne organizacije uklonili tragove počinjenih krivičnih dela tako što su tela H.D. i S.A. zakopali na nepoznatoj lokaciji, a iz kuće uklonili tragove krvi tako što su prali zidove unutrašnjosti kuće i menjali podove.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading