MISTERIJA SMRTONOSNOG VELJINOG VOJNIKA Ljubomir Lainović, egzekutor iz Atine, nestao bez traga, sumnja se da je završio na jeziv način!
Printskrin

Mlađi Lainović je imao temperament svog oca, ali je, čini se, makar po priči uhapšenog Bojana Hrvatina, bio mnogo krvoločnije. On je omžda i najsmrtonosniji vojnik Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Ono što je za zemunski klan bio Sretko Kalinić, to je za Velju i Mareta bio mladi Lainović.

Reči Bojana Hrvatina, koji bi trebalo da bude svedok-saradnik u procesu protiv kriminalnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, bacile su potpuno novu svetlost na misteriozni nestanak Ljubomira Lainovića, sina čuvenog člana “stare garde” kriminalaca, koji je život završio posle atentata pripadnika “zemunskog klana”.

MISTERIJA SMRTONOSNOG VELJINOG VOJNIKA Ljubomir Lainović, egzekutor iz Atine, nestao bez traga, sumnja se da je završio na jeziv način!

Foto: Nenad Vujanović

 

Hrvatin, nekadašnji radovac, koji je ranije robijao zbog ubistva navijača Voždovca, rekao je tužiocu da je klan Belivuk–Miljković odgovoran i za ubistvo bivšeg člana grupe “Alkatraz” Ljubomira Kiće Markovića, za koga se verovalo da pravi novu navijačku grupu po izlasku iz zatvora, novembra 2019. godine, a kao direktnog izvršioca označio je Lainovića, prenosi Objektiv.

"Miljković je bio ubeđen da mora da se smakne Kića. To je najbolji način da se sve ostale frakcije na Partizanovoj južnoj tribini, koja je bila razbijena, zaplaše. U njega je pucao Lainović", rekao je tužiocu Hrvatin.

Tvrdnja, koja je u najmanju ruku interesantna iako Hrvatin nije precizirao da je reč upravo o Ljubomoru Lainoviću. Reči čoveka koji je u optužnici protiv kriminalnog klana koji je bio ogranak „kavčana” optužen za učešće u četiri ubistva nagoveštavaju da bi mogla da se potvrdi i teorija da je Lainović bio jedan od pucača od najvećeg poverenja Belivukovog klana i mogao bi i da potvrdi tezu da je umešan u likvidaciju Igora Dedovića i Stevana Stamatovića, ubijenih u Atini januara 2020. godine.

MISTERIJA SMRTONOSNOG VELJINOG VOJNIKA Ljubomir Lainović, egzekutor iz Atine, nestao bez traga, sumnja se da je završio na jeziv način!

Printscreen

 

Navodno, njega su mučili, vadili mu oči, a navodno mu je glavu odsekao Damir Hadžić, koji je kasnije likvidiran zajedno sa Alanom Kožarom, vođom barskog ogranka „škaljaraca” na Krfu.

Ipak, postoje i oni koji su skloni da ustvrde da je to priča koju su podmetnuli medijima upravo „kavčani” i da su sami eliminisali Lainovića kao potencijalno nezgodnog svedoka. Ova grupa ljudi ima i saznanja da mu nije ni isplaćen obećani novac za atentat u Atini. Postoje i indicije da postoji snimak mučenja i sakaćenja Lainovića i da je čak i njegova porodica videla te strahote.

Ono što je do sada zvanično saopšteno jeste da se Lainović vodi kao nestalo lice.

Komentari (0)

Loading