EVO KO JE BIO VLASTIMIR MILOŠEVIĆ Vučić objasnio zašto je ubijen srpski karatista - Miljković se hvali da je ubio dva kuma (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen TV Pink

- Govorimo o sukobu dva klana, pri čemu ovaj mladić nema veze sa tim. Škaljarski i Kavački klan. Tu ima i biznisa, ekonomsko politička pozadina i slično. Ovaj događaj je važan jer predstavlja veliki problem. Ranije smo imali ubistvo. Najgore je bilo dvehiljaditih, a onda 2018. godine. Svako ima pravo na sve, ali država mora da se obraća na odgovoran način. Ovaj čovek je bio uzoran čovek, karatista. Ubijen je jer je bio fizički jak i radio je kao pravo obezbeđenje na splavovima. On je smetao zbog prodaje droge na splavovima. On je neke od njihovih ljudi pretukao, i zato su ga se plašili. Inače on je kum Miljkovića, koji se hvali kako je ubio dvojicu kumova. Šta se ovde događa? To traje negde do kraja 2017 i početka 2018. godine, i nemamo neki značajan broj ubistva, tačno 15. Odjednom kažu da su kontaminirani DNK nalazi Belivuka i da se mora pustiti na slobodu. Jedan hrabar policajac koji posle toga prolazi pakao, učestvovao je u hapšenju. Krenuli su postupci protiv njega u policiji. Tužilac je pravilno radio svoj posao i tražio veštačenje Belivukovog telefona - nije mogla da ga dobije jer su ga visoki zvaničnici MUP-a krili. Istraga je opstruirana i javljaju se čudne stvari sa kontaminacijom dokaza. Ja tada prvi put javno govorim o tome kako mi je to čudno. Tada kreće i moje protivzakonito prisluškivanje. Zaključak koji je potpisao Toma Radovanović kaže da su neka lica na nivou UKP formirale centre moći koji su prikupljali podatke o predsedniku Srbije - objasnio je Vučić.

 

Telo Vlastimira Miloševića nađeno je 30. januara ujutru 2017. u rano jutro na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta, u centru Beograda. Ubica je ušao u ulaz zgrade u kojoj je Milošević stanovao i tu ga je čekao.

Kada se Milošević pojavio na vratima, na njega je ispalio deset hitaca iz “škorpiona” s prigušivačem, od čega ga je sedam pogodilo u telo i jedan ispod brade. Uprkos tome, ranjen je počeo da trči i pobegao preko ulice, ali je usled krvarenja pao na tramvajske šine. Ubica mu je prišao i ispalio još šest metaka u glavu.

Kada se uverio da je Milošević mrtav, ubica je pobegao ka susednoj ulici gde ga je čekao automobil za bekstvo, tamnozelena "mazda". Nekoliko dana kasnije u beogradskom naselju Karaburma nađen je zapaljeni automobil za koji se verovalo da je vozilo koje je odvezlo ubicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading