PRIKAZAN JEZIVI SNIMAK UBISTVA VLASTIMIRA MILOŠEVIĆA Vučić u neverici gledao monstruozni prizor (VIDEO)
Foto: Printscreen TV Pink

Za ovo ubistvo je bio osumnjičen, a potom volšebno oslobođen Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja.

Uprkos naizgled čvrstim dokazima, Belivuk se izvukao za ubistvo Miloševića spletom pogodnih okolnosti - ako u slučajnosti verujete. Ključne okolnosti bili su jedan policajac, koji je navodno kontaminirao dokaze na mestu zločina, i sudska veštakinja koja je u poslednjem trenutku promenila svoj iskaz.

 

 

 

 

Telo Vlastimira Miloševića nađeno je 30. januara ujutru 2017. u rano jutro na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta, u centru Beograda. Ubica je ušao u ulaz zgrade u kojoj je Milošević stanovao i tu ga je čekao.

Kada se Milošević pojavio na vratima, na njega je ispalio deset hitaca iz “škorpiona” s prigušivačem, od čega ga je sedam pogodilo u telo i jedan ispod brade. Uprkos tome, ranjen je počeo da trči i pobegao preko ulice, ali je usled krvarenja pao na tramvajske šine. Ubica mu je prišao i ispalio još šest metaka u glavu.

- Govorimo o sukobu dva klana, pri čemu ovaj mladić nema veze sa tim. Škaljarski i Kavački klan. Tu ima i biznisa, ekonomsko politička pozadina i slično. Ovaj događaj je važan jer predstavlja veliki problem. Ranije smo imali ubistvo - rekao je Vučić nakon što je prikazan snimak.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading