OGLASIO SE ŠARIĆEV ADVOKAT Otkrio istinu o odnosu narko-bosa sa Zvicerom
Printskrin

Vrhovni kasacioni sud Srbije ukinuo je pravosnažnu presudu Darku Šariću i njegovoj grupi za šverc skoro šest tona kokaina i vratio Apelacionom sudu da ponovo odluči o osuđujućoj prvostepenoj presudi Specijalnog suda

Ovu odluku u Jutarnjem programu Tv Prva komentarisao je njegov advokat Radoslav Baćović koji je naveo da je odluka Kasacionog suda zakonita: 

- Odluka Kasacionog suda je potpuno zakonita, nisu oni odlučivali samo o pritvoru, oni su se jasno i nedvosmisleno izjašnjavali o krivici Šarića.

- Zaprećeno je 15 godina zatvora, dobio je svih 15, nijedna olakšavajuća okolnost nije uzeta u obzir, da nikada nije osuđivan, da je porodičan čovek, da ima troje dece... Ne bih pričao o kazni, Darko Šarić mora da bude oslobođen optužbe, ne postoji nijedan dokaz koji ga optužuje, on je u pritvoru 7, 5 godina, Šarić je od pola zaprećene kazne proveo u najgorim uslovima u pritvoru. Šta je to što ovaj čovek toliko dugo leži u pritvoru - naveo je Baćović, pa prokomentarisao spregu narko-bosa sa vođom kavačkog klana, Radojem Zvicerom. 

Zvicera kriju Šarićevi ljudi?

OGLASIO SE ŠARIĆEV ADVOKAT Otkrio istinu o odnosu narko-bosa sa Zvicerom

Printskrin

 

 

- Ta informacija da Zvicera kriju Šarićevi ljudi i da su mu pružali utočište je neistinita. I Darku Šariću u pritvoru je to bilo čudno, nikakve veze sa istinom nema. Šaric nikada nije bio u Južnoj Africi, niti ima neke veze tamo, niti poznaje korumpiranog političara i policajaca, a kamoli da obezbežuje bekstvo šefu kavačkog klana - izričit je branilac Šarića.

- Već na jesen očekujem ukidanje pritvora - zaključio je Baćović. 

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading