SKANDAL NA SUĐENJU Najčuvaniji robijaš u požarevačkoj "Zabeli" u sudnici vređao načelnika, a onda je Simović skinuo majicu (VIDEO)
Foto: Alo!

 

Danas je saslušan Sretko Kalinić u prostorijama Specijalnog suda.

On je rekao da se ne pridružuje krivičnom gonjenu protiv Miloša Simovića i da ne traži novčanu naknadu i dodao da mu je načelnik službe obezbeđenja u Zabeli navodno zabranio da tereti Miloša Simovića

Kalinić je odbio da odgovara na pitanja tužioca i branioca nekadašnjeg pripadnika "zemunskog klana" Miloša Simovića, a zatim je opisao probleme koje ima u požarevačkom zatvoru, tvrdeći da mu je načelnik zabranio da prima pakete, novac i posete svojih najbližih.

Posle iskaza Kalinića, Simović je zatražio reč i rekao je da ne vidi poentu suđenja i dodao kako se sve svodi na iznošenje internih problema u zatvoru.

Miloš Simović je skinuo na kraju masku i obratio se prisutnim novinarima.

"Prošli put ste napisali da sam vidno smršao, na šta je moja bratanica imala zamerku i rekla da sam u dobroj formi i da super izgledam", rekao je Simović.

Njegova bratanica Andrijana, koja je prisustvovala saslušanju, je dodala da joj je stric u dobroj formi, a onda je on podigao majicu i pokazao zategnute trbušnjake.

 

 

Sretko Kalinić je tokom saslušanja u Specijalnom sudu, načelnika Nenadovića nazivao pogrdnim imenima, ali je ubrzo opomenut od strane sudije.

Završne reči su zakazane za 13. jul.

Podsetimo, Simović i Kalinić se sada nalaze u sprskim zatvorima gde izdržavaju maksimanle zatvorske kazne zbog učestvovanja u ubistvu premijera Zorana Ðunđića 2003. godine, za razne zločine koje su izvršili kao pripadnici "zemunskog klana", ali i za više ubistava u Beogradu 2004. godine.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading