POTRESNA ISPOVEST ROĐAKE ŽENE KOJA JE UBIJENA U PIROTU Svakog dana smo pile kafu i pričala mi je samo o deci, njih mi je najviše žao!
Foto: Alo/Printscreen

Rođaci i prijatelji Sanje (47) koju je bivši partner nakon intenzivnog proganjanja i uprkos njenim prijavama, u nedelju ujutru presreo na ulici u Pirotu i ubio je hicem iz pištolja, još ne mogu da poveruju da njihove Sanje više nema.

Njena rođaka ističe da je reč o izuzetno požrtvovanoj majci, dobrom prijatelju i čoveku čiste duše, te ističe da joj je u ovom trenutku najžalije njene dece.

Zločin koji je potresao Srbiju odigrao se u nedelju, u centru Pirota, u ranim jutarnjim časovima u trenutku kada je Sanja svratila do obližnje piljare u kupovinu. Svedoci su prepričali da je u tom trenutku sa nekim razgovarala telefonom, ali i da su primetili M.M. kako je prati. U momentu kada je zastala kod tezgde kako bi odabrala voće, M.M. joj je prišao sa leđa, izvadio pištolj i ispali joj smrtonosni hitac u glavu.

U međuvremenu, saznaje se da je M.M. odranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju, a da ga je prijavljivala upravo nesrećna Sanja. Kako je u Višem javnom tužilaštvu u Pirotu rečeno, M.M. je ranije osuđen za krivično delo proganjanje iz člana 138a stav 1 tačka 1 i 4.

Tada mu je takođe izrečena mera zabrane prilaženja i komuniciranja sa oštećenom Sanjom. Osim toga, u toku je još jedan postupak zbog istog krivičnog dela, proganjanja. Međutim, i pored svih prijava, M.M. je faktički bio slobodan čovek, a po svemu sudeći, bilo je pitanje vremena kada će ovako nešto učiniti.

POTRESNA ISPOVEST ROĐAKE ŽENE KOJA JE UBIJENA U PIROTU Svakog dana smo pile kafu i pričala mi je samo o deci, njih mi je najviše žao!

Društvene mreže

 

Sanjini prijatelji i rođaci su zbog toga očajni. Za nju imaju samo reči hvale i opisuju je kao čoveka dobre duše.

- Bila mi je i rođaka i veliki prijatelj. U poslednje vreme bile smo baš bliske. Igrom slučaja počela sam da radim u lokalu pored njenog butika i otuda je naše druženje i počelo sve učestalije. Toliko je bila pozitivna i žena na svom mestu, pre svega je bila domaćica, majka dvoje dece koje je neizmerno volela. Svaki dan smo ispijale kafu i njena tema su konstantno bila njena deca. Njih mi je u ovom trenutku najviše žao jer njihova majka je najmanje ovo zaslužila“, priča potresena žena, pa nastavlja:

- Bila je žena koja je svakome pružila lepu reč pa i slučajnom prolazniku. Kratko rečeno dušu bi za svakoga dala. Iskrenijeg prijatelja u životu nisam upoznala. I još uvek ne mogu da poverujem da se to baš njoj desilo i jako mi je žao što sam izgubila takvog prijatelja jer imati takvu osobu u svom prisustvu bilo je dar od Boga. To znam najbolje ja, a i ostali njeni prijatelji i ljudi koji su je poznavali.. Ona će zauvek imati posebno mesto u mom srcu, a njenoj porodici ovim putem poručujem da budu jaki koliko mogu i izdrže sve ovo - zaključuje ona za medije.

M. M. je kobnog dana, neposredno nakon zločina, hladnokrvno odšetao do policijske stanice gde je policajcima ispričao šta je radio. Uz to im je predao i pištolj kojim je počinio zločin, nakon čega je priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Nakon toga, biće izveden pred tužioca.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading