NIJE USPELA DA SE SPASI MONSTRUMA IZ PIROTA Sanja je bila četvrta žrtva koju je proganjao i zlostavljao!
Foto: Alo/Facebook printscreen

Miroslav Marković (55), koji je prekjuče ujutro hicima iz pištolja usmrtio bivšu partnerku Sanju M. (47), godinama je bio strah i trepet za više žena u Pirotu. Pre Sanje zaveo je najmanje tri i sve one su bile maltretirane, tučene, ali su nekako uspele da se izvuku iz kandži ovog ljubomornog monstruma. Sanji je presudio iz klasične sačekuše oko devet sati ujutro u centru grada dok je nesrećna žena telefonom razgovarala sa ćerkom.

Ovo je za Srpski telegraf ispričala Sanjina prijateljica koja kaže da Miroslav nije hteo da istrpi to što ga je Sanja ostavila. Uhodio ju je, pratio i pretio joj dve godine.

- Nakon što se njihov odnos narušio i kada je videla da od njihove veze nema ništa, ona je odlučila da ga ostavi i da se vrati svom mužu. Kada je to i učinila i kada joj je bivši muž oprostio, onda je počelo zlostavljanje. Dolazio je kod nje u lokal, pretio joj, tukao je. Sve je krila, pretio je da će da joj ubiti decu. Poverila mi se da se nekoliko puta obratila policiji, a oni su joj rekli da je to ljubavni problem i da ne mogu ništa da rešavaju, da to ona mora da učini - kaže naša sagovornica.

Sanja je menjala kartice, izbegavala mesta na kojima može da ga sretne, sklanjala se na svaki način od njega.

- Tog dana je otišla do lokalne piljare da kupi voće. Videla ga je iza leđa, dobacivao joj je nešto, ali nije mu ništa odgovorila. Samo je odlučila da mu se ne obrati. Ušla je u prodavnicu, kupila neke stvari i izašla. Ispred radnje je pozvala ćerku da je pita da li treba još nešto od voća. Tokom tog razgovora odjeknuo je prvi hitac, koji ju je ubio - objašnjava naša sagovornica.

NIJE USPELA DA SE SPASI MONSTRUMA IZ PIROTA Sanja je bila četvrta žrtva koju je proganjao i zlostavljao!

Društvene mreže

 

Ona navodi da svi u gradu znaju da je Miroslav indirektni krivac i za smrt sina.

- To dete je patilo od bolesti creva. Imalo je teške operacije, abnormalne sume novca dali su za njegovo lečenje. On je njemu konstantno nabijao odgovornost što mu je plaćao lečenje. Dete to više nije moglo da podnese. Ubilo se - kaže Sanjina prijateljica.

Iako je stalno stupao u nove veze, Miroslav nikako nije želeo da se zvanično razvede.

- Ženu s kojom ima dvoje dece takođe je tukao. Ona je ipak uspela da se odvoji i nastavila život bez njega. Radi u jednoj školi kao učiteljica - dodaje naša sagovornica.

Živela za decu

Sanjina deca za nju su bila sve. Činila je sve da bi im pomogla i da ne bi preživljavala ono što je nju pratilo kroz život.

- Sanjin sin ima 27 godina, a ćerka 24, oni su joj bili centar sveta, radila je sve za njih. Živela je zbog njih. Poslala ih je na studije u Beograd, kupila im stan, načisto ih obezbedila. Planirala je život - tužno priča za naš list prijateljica nastradale Sanje.

Miroslav je poznat kao čovek koji je birao i nasrtao na nesigurne žene. Kako objašnjava Sanjina prijateljica, glumio je bogataša, mahao novcem. Neke od žena je, kad se zasiti, ostavljao, a druge su uspele da pobegnu.

NIJE USPELA DA SE SPASI MONSTRUMA IZ PIROTA Sanja je bila četvrta žrtva koju je proganjao i zlostavljao!

Tanjug

 

- Pre dvadesetak godina zbog njega se razvela M., ali kako bi se sklonila od njegovih pretnji, odselila se u Austriju. Takođe, dok je bio u emotivnoj vezi sa sugrađankom R., koju je takođe zlostavljao i tukao, naišao je na njen otpor. Kad ju je ostavio, potražio je drugi plen - objašnjava naša sagovornica.

Ona kaže da ne zna odakle mu pištolj kojim je presudio Sanji. Oružje mu je jednom ranije bilo oduzeto dok je bio sa R.

Zaštitnik građana pokrenuo postupak

Zaštitnik građana je po sopstvenoj inicijativi, nakon saznanja iz medija da je na gradskom trgu u Pirotu muškarac iz pištolja ubio bivšu emotivnu partnerku, pokrenuo postupak kontrole zakonitosti i pravilnosti rada Ministarstva unutrašnjih poslova - policijska uprava Pirot i centra za socijalni rad u tom gradu.

- Ona mi je rekla da je razlog tada bio baš nasilničko ponašanje i pretpostavka da može nekome da naudi - zaključuje Sanjina prijateljica.

Miroslav je posle zločina otišao u policiju i predao se.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading