STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA MIROSLAVA MARKOVIĆA IZ PIROTA Sahranio sina, pa počeo da proganja Sanju!
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija M.J.

Miroslav Marković (55) iz Pirota, koji je nasred ulice upucao u glavu Sanju Manoilov (47), pre dve godine izgubio je sina. Umesto da tada bude podrška svojoj supruzi, on je nakon porodične tragedije opsesivno počeo da proganja Sanju!

Stravičan zločin dogodio se u nedelju oko 10 sati na Trgu oslobodioca u samom centru grada. Nesrećna žena pogođena je u glavu dok je birala voće ispred prodavnice. Miroslav je posle toga otišao u policiju i predao se.

Prijatelji: Nisi se spasla budale, putuj s anđelima!

Na Sanjinom Fejsbuk profilu nižu su poruke i komentari u kojima rođaci i prijatelji izražavaju saučešće i žaljenje zbog gubitka.

„Počivaj u miru, ženo velikog srca!“, „Sanja, ne mogu da verujem… još juče smo pričale... dobra dušo, počivaj u miru“, „Toliko blaga, nasmejana, dobra... Zašto?!“, „Ne želim da mislim da te više neću videti“, „Žalosno... Nisi se spasla budale... bog neka ti podari večni mir, a samo si mir i htela“, nizali su se komentari.

 

- Njihova veza nije bila ozbiljna. Nekoliko puta su izašli zajedno i ona je shvatila da ne želi ništa da ima s tim čovekom. Međutim, on je opsesivno nastavio da je proganja i zlostavlja. Prijavljivala ga je, ali on se nije smirivao - navodi jedan od poznanika za Alo!.

STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA MIROSLAVA MARKOVIĆA IZ PIROTA Sahranio sina, pa počeo da proganja Sanju!

Društvene mreže

 

Miroslava nije sprečavalo ni to što je oženjen, ali ni golgota kroz koju je prošao sa suprugom zbog smrti sina!

- Marković ima ženu koja je cenjena učiteljica u jednoj pirotskoj osnovnoj školi. Nažalost, sudbina njegove porodice je jako teška. Imao je dva sina. Jedan sin mu se ubio u 22. godini posle duge i teške bolesti. Nekako se poklopilo da je posle smrti deteta, umesto da sa suprugom jedno drugom budu podrška, on potpuno odlepio za Sanjom! - priča naš sagovornik.

Kako saznajemo, Marković je imao zabranu prilaska Sanji, a neposredno pre zločina ga je ponovo prijavila. Zbog nje je dva puta hapšen.

STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA MIROSLAVA MARKOVIĆA IZ PIROTA Sahranio sina, pa počeo da proganja Sanju!

Printscreen

 

- Priznao je krivicu i sklopio sporazum sa tužilaštvom, pa je novčano kažnjen sa 100.000 dinara, uz mere zabrane prilaska i komunikacije sa Sanjom. Međutim, ponovio je krivično delo proganjanje. Zbog toga su trebali da imaju suđenje 17. marta, ali nažalost nije ga dočekala - navodi izvor.  

Pretio da će joj pobiti decu!

Kako Sanjini poznanici navode, ona je navodno želela da se vrati bivšem suprugu kako bi obnovili vezu. Navodno je to Markovića još više razbesnelo.

- Dolazio je u njenu prodavnicu, pretio joj pred svima. Čak je pretio da će joj ubiti decu. Čoveku je totalno bila pomračena svest. Dve godine je trajalo maltretiranje, a samo je želela da se otkači od njega. Menjala je brojeve telefone, izbegavala javna mesta i nije vredelo  - navodi prijatelj.

 Sanja Manoilov bila je vlasnica prodavnice obuće i torbi u Pirotu. Iza sebe je ostavila sina i ćerku koje ima iz braka s muškarcem od kojeg se ranije razvela.

Samo šest dana pre ubistva na Fejsbuku je postavila fotografiju manastira uz citat iz Biblije, što su mnogi protumačili kao njen predosećaj da će se dogoditi nešto loše.

„I kad stojite na molitvi, praštajte ako šta imate protiv koga, da i Otac vaš, koji je na nebesima, oprosti vama sagrešenja vaša“, navodi se u citatu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading