TUŽILAŠTVO SE OGLASILO POVODOM NESREĆE NA PANČEVAČKOM PUTU Poginuli bili na zadnjem sedištu, vozač izleteo iz leve trake na ostrvo!
Foto: privatna arhiva

Vozač Goran R. i njegovi saputnici Svetlana P. i Slobodan T. poginuli su sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom putu! Goran je nad vozilom izgubio kontrolu i udario u banderu, a tim povodom oglasilo se i Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

- Povodom saobraćajne nezgode koja se dogodila dana 10.10.2022. oko 21h na Pančevačkom putu, u kojoj su preminule tri osobe, vozač i dva lica koja su se nalazila iza vozača i u kojoj je suvozač zadobio teške telesne povrede, dežurni zamenik javnog tužioca je izašao na lice mesta radi vršenja uviđaja u saradnji sa saobracajnom policijom i sektorom za vanredne situacije - navodi se u saopštenju tužilaštva i dodaje:

- Po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca biće dostavljen izveštaj o navedenom događaju. Na osnovu izvršenog uviđaja i zatečenih tragova do saobraćajne nezgode je došlo tako što je preminuli vozač iz nepoznatog razloga krećući se iz pravca Pančeva ka Beogradu levom trakom izleteo sa kolovoza u levu stranu, a zatim udario u metalni stub električne rasvete - navodi tužilaštvo.

Utvrđuju se okolnosti tragedije.

Pratite nas i na Telegramu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading