NAPAO POLICAJKU I PRETIO JOJ DOK SU ČEKALI SUĐENJE Nasilniku određen pritvor od 48 sati
Foto: Shutterstock/Zoka74

Po nalogu dežurnog zamenika Prvog osnovnog tužilastva u Beogradu u saradnji sa Policijskom stanicom Vračar danas je zadržan u trajanju od 48 časova E.D., zbog sumnje da je izvršio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti, nad oštećenom policijskom službenicom i to pod pretnjom da će napasti  na život i telo oštećene.

UŽAS KOD PROKUPLJA! Beživotno telo sina pronađeno na krevetu, a majka kraj njega bez svesti!

Naime, danas na suđenju osumnjičenom E.D. zbog ranije izvršenog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti u zgradi beogradskog Prvog osnovnog suda u Katanićevoj ulici, za vreme dok je okrivljeni E.D. čekao da ga sudija prozove, pretio policijskoj službenici koja je takođe ispred sudnice čekala da je prozovu.

Ona je trebala da bude ispitana u svojstvu svedoka. E.D. joj je uputio niz pretnji, između ostalog govoreći joj da neće više raditi svoj posao.

Nakon toga odmah je reagovala sudska straža, obavešten je nadležni tužilac i upućena je patrola policije koja je odmah u zgradi suda lišila slobode osumnjičenog E.D.

Osumnjičeni za napad na službeno lice će u roku od 48 časova biti saslušan od strane tužioca, a u daljem toku postupka biće ispitana oštećena policijska službenica, svedoci očevici, te će biti preduzete ostale neophodne dokazne radnje.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading