horoskop, priroda
shutterstock
horoskop, priroda

shutterstock

Foto: shutterstock

OVAN

POSAO: Vi ste veoma uporni i istrajni, pa nećete odustati od svojih ideja iako su se pojavile manje prepreke. Spremni ste da date sve od sebe kako bi prevazišli novonastale probleme.

LJUBAV: Možete da očekujete neko novo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da vam odgovara kao partner na duže staze. Pred vama su pozitivna ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Očkuje vas dan tokom kojeg na polju zdravlja nećete imati probleme. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i nemate bilo kakve tegobe. Uživajte u pozitivnoj atmosferi!

BIK

POSAO: Očekuju vas pozitivni preokreti kada je u pitanju ovo polje. Iskoristite prilike koje vam se nude danas. Nemojte da oklevate već pokažite spremnost i odlučnost na ovom polju.

LJUBAV: Posvetite se voljenoj osobi i uspećete da ostvarite bolji odnos. Važno je da s vremena na vreme uložite malo truda. Preterana pasivnost u vašoj ljubavnoj vezi može biti problem.

ZDRAVLJE: Krvni pritisak vam varira. Postoje naznake za manje probleme na tom planu. Izbegavajte stresne okolnosti, nerviranje, uzimajte redovno svoju terapiju i odmarajte.

BLIZANCI

POSAO: Veoma ste vredni i svi su to primetili. Maksimalno ste posvećeni poslu i radite sve što možete kako bi uspeli da ostvarite ono što ste zamislili. Možete da očekujete sreću.

LJUBAV: Vaša intuicija je upravu ovaj put. Osoba koja vam se dopada je baš onakva kakvu ste je procenili! Nemojte da donosite nagle i nepromišljenje odluke kada je ljubav u pitanju.

ZDRAVLJE: Skloni ste upalama mišića. Izbegavajte preterano naprezanje. Današnji dan vam je generalno povoljniji za odmor i opuštanje nego za forsiranje i naporne treninge.

RAK

POSAO: Moguće je da imate strah od poslovne promene ali ne biste trebali da razmišljate na taj način. Promene mogu biti i pozitivne. Važno je da prihvatite neke neminovnosti.

LJUBAV: Nova ljubav vam dolazi da zaleči rane koje vam je neko nekada davno u prošlosti napravio. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom koja sledi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bešikom. Skloni ste prehladi, upalnim i bolnim stanjima pa bi svakako bilo najbolje da se javite vašem lekaru radi pregleda. Ne lečiite se na svoju ruku.

LAV

POSAO: Spremni ste da menajte svoje stavove ako će vam to doneti uspeh kom težite. Veoma ste prilagodljivi. Važno vam je da ostvarite svoj cilj, što se tiče sredstava niste probirljivi.

LJUBAV: Na neki način vas voljena osoba testira. Sada ćete joj pokazati da li je vaša ljubav zaista iskrena ili ne. Ukoliko ste slobodni današnji dan nije povoljan za neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Nervna napetost je naglašena i možete da imate probleme na ovom planu. Povećajte unos magnezijuma. Izbegavajte stres i umor, nađite dovoljno vremena da se opustite.

DEVICA

POSAO: Pred vama su veliki izazovi koje morate da prevaziđete ako želite da ostvarite sve ciljeve koje ste sebi zacrtali. Potrudite se da pokažete hrabrost, istrajnost i dovoljno strpljenja.

LJUBAV: Priredićete neko lepo iznenađenje voljenoj osobi jer želite da je podsetite da ste i dalje zaljubljeni u nju. Važno vam je da ona zadrži lepo i pozitivno mišljenje o vama.

ZDRAVLJE: Zdravlje je sve bolje. Možete da očekujete da ćete se postepeno rešiti nekih problema iz prošlosti. Povoljan je period i za oporavak ako ste imali u planu intervenciju.

VAGA

POSAO: Ne očekuje vas preterano veliki broj poslovnih obaveza danas. Veći deo vremena provodite opuštajući se. Smatrate da imate dovoljno vreme da se kasnije pozabavite nekim stvarima.

LJUBAV: Udvarate se osobi koja se još uvek nije izjasnila povodom toga da li želi da bude sa vama ili ne. Moguće je da polako gubite strpljenje i rizikujete da delujete napadno.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam umerena fizička aktivnost bez prevelikog naprezanja. Potrudite se da nađete balans između odmora i aktivnosti. Nemojte da se zamarate previše.

horoskop, zvezde, astrologija, tuga

Freepik/freepik

Foto: Freepik/freepik

ŠKORPIJA

POSAO: Nećete imati razlog za brigu na ovom planu. Situacija je veoma pozitivna i vi ste zadovoljni zbog toga. Možete da očekujete da ćete danas ostvariti neki manji poslovni uspeh.

LJUBAV: Nije vam lako da definišete odnos sa osobom sa kojom već neko vreme imate zanimljiva dešavanja. Moguće je da biste vi voleli nešto ozbiljnije od trenutne avanture.

ZDRAVLJE: Očekuje vas period u kojem možete da budete generalno dobrog zdravlja. Jaki ste, vitalni, osećate se dobro i imate dovoljno energije za sve. Očekuje vas odličan dan.

STRELAC

POSAO: Nemojte da verujete u sve što čujete. Danas možete imati prevelika očekivanja ili vam neko daje lažna obećanja. Potrudite se da se distancirate od ljudi koji vam deluju sumnjivo.

LJUBAV: Pred vama je zanimljiv dan! Očekuje vas susret sa osobom sa kojom ćete imati veoma jaku hemiju. Možete da se nadate da ćete u narednom periodu razviti i dosta dublji odnos...

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu nogu bi mogli da vas prate, a kolena su vam generalno najosetljivija tačka. Takođe, mogući su i neki manji problemi sa cirkulacijom.

JARAC

POSAO: Današnji dan vam je veoma povoljan za posao. Dobro ste organizovani i sve što je u vašoj nadležnosti ostaje sređeno pod konac. Možete da očekujete dan bez iznenađenja.

LJUBAV: Otvoreno pokazujete svoje emocije i važno vam je da partner neke stvari ozbiljno shvati. Ne želite da dopustite da se neko igra sa vašim poverenjem i emocijama.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu koji bi mogao da bude povišen. Izbegavajte unos masne hrane i soli. Posavetujte se sa vašim lekarom oko navika koje bi trebalo promeniti.

VODOLIJA

POSAO: Možete da se opustite i da uživate danas jer vas ne očekuju poslovne obaveze. Vreme je za predah! Slobodan dan ćete iskoristiti kako bi se posvetili porodici i prijatelja.

LJUBAV: Očekuje vas jako lepa emotivna situacija sa osobom koja vam je veoma slična. Imate utisak daste se možda nekada već negde sreli. Pred vama je šansa da se više zbližite.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate. Ne biste trebali da imate ni jedan razlog za brigu kada je u pitanju polje zdravlja. Potrudite se da maksimalno uživate u ovom pozitivnom danu.

RIBE

POSAO: Užurbani ste i važno vam je da sve obaveze koje imate završite na vreme. Trudite se da budete posvećeni poslu. Dajete sve od sebe kako biste mogli da dođete do napredovanja.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete sa voljenom osobom imati odličan odnos. Na ovom polju vam je sve potaman. Uživate u stabilnoj zajednici i osećate se zadovoljno i ispunjeno.

ZDRAVLJE: Prolazna ukočenost bi mogla da vas prati danas pa o tome povedite računa. Prijale bi vam lagane vežbe, masaža ili poseta fizioteraputu. Vodite računa o sebi.