Pun mesec, devojka
Shutterstock
Pun mesec, devojka

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Supermesec u znaku Škorpije osvetliće nebo 26. aprila, a evo šta nam pod uticajem ovog mističnog sjaja predviđa intuitivna astrologija!

Termin Supermesec označava trenutak kada je Mesec najbliži Zemlji, ali ima i najveći sjaj i magićan uticaj.

Njegova magija u tome je što sve stvari iznosi na površinu, otkriva skrivene rane, potisnute emocije i tajne za koje možda nismo ni znali da postoje.

Ovaj pun Mesec je simbol oslobođenja - imamo šansu da se oslobodimo svega negativnog, a otvorimo vrata života za nove i pozitivne stvari.

Naša pojačana čula mogu biti vodič i mogu nam pomoći da putujemo u dublje stanje svesti i razumevanja. Naša intuicija je dragocena i u noći punog Meseca biće nam lakše da je razumemo, osvestimo i poslušamo.

Energija Škorpije sa kojom je obojen ovaj Supermesec pomaže vam da očistite svoje energetsko polje i vratite se u stanje ravnoteže - spremi da doživimo ono što želimo i zaslužujemo.

U čišćenju energije mogu vam pomoći prakse poput akupunkture, reikija, lečenja pranom, meditacija i opuštajuće kupke. Sve ove tehnike mogu pomoćid a se oslobodite stare, ustajale energije.

Ovo je period u kojem treba da se osvrnete unazad i razmotrite svoje stare odluke. Vladar Škorpije je Pluton koji je sad u retrogradnoj fazi. Pluton je planeta smrti i ponovnog rađanja, pa imajte na umu da sve što je otpalo nije izgubljeno. Jednostavno prolazi kroz transformaciju. Osvrnite se na sve stvari koje ste zapostavili od oktobra prošle godine - sigurno postoji nešto što se može poboljšati, ispraviti.

Uran, planeta buđenja i iznenađenja, takođe je veoma aktivan na tokom ovog punog Meseca. Prisustvo Urana ukazuje na to da nas nešto može zateći ili ćemo iznenada doživeti promenu događaja. Čitava nedelja u kojoj se događa pun Meseca nudi deo nestalne Uranove energije, tako da postoji velika šansa da se osećamo pomalo zbunjeno.

Potrudite se da uprkos okolnostima ostanete prizemni i vodite brigu o sebi. Energija Škorpije ističe da je rešenje u nama, da ne kopamo više po površini, već da dublje zaronimo u svoju dušu.

Kada očistite svoju energiju, dobićete novu mudrost, dublje razumevanje, veće saosećanje i razumevanje celine.

Budite prisutni u svom životu, u sadašnjem trenutku živite i osvestite koje emocije treba odbaciti, a koje zadržati.

Ovo je zlatna prilika da se oslobodite mračnih senka iz prošlosti i posvetite se novom životu.

Sledeći pun Mesec koji nas očekuje je pomračenje "krvavog" Meseca 26. maja - do tada se maksimalno posvetite emotivnom i energetskom detoksu.